Najlepšie hotely pre deti na dovolenku
Ahojte v july sa chystame na dovolenku, viete poradit fajn hotel pre deti?
Dcerka bude mat v lete 2 roky, idael let okolo 3 hod s Ba,
cenovo primerane, sme priemerna rodina , ale all in.
Dakujem
@katarinaba dakujem za odpoved, pocitac viem ovladat a tak isto Inviu, chcela som len nieco konkretne co kto odporuca, nie je potrebne mudrovat….
@lienka951 ok, tak ja ti odporucam Tunis, Egypt, Turecko, Francuzsko, Taliansko, Spanielsko. A ako bonus - v zime Vietnam (i ked to je na dlhsi let). Bola som vsade a vsade som bola spokojna. Nech sa paci, mozes vyberat. Snad som ti teraz pomohla.
Mne sa strašne páčil Sueno bech Side v Turecku, vtedy som ešte nemala syna, ale je to obrovsky rezort a páčilo sa mi, že tam bolo kopa toho pre deti lunapark, naše Donovalkovo, vonkajšie ihrisko, bazény so šmýkačkami, animačné program, možnosť ubytovať sa vo Vilkách priamo so vstupom do bazéna, kde je väčší kľud a kopu iného, strava za mna TOP ... pozri si https://www.invia.sk/hotel/turecko/side/sueno-h...
Ale bola som už aj so synom v Miracle resort, tiež fajn pre deti, taktiež Kréta Star beach Village, taktiež kopu atrakcií pre deti alebo potom Cyprus je fajn buď Paphos alebo Ayia Napa tá je krajšia 🙂 Naozaj záleží koľko financií si vieš dovoliť dať za dovču ...

Sadni za PC, najdi si napr. INVIA.SK a zadaj si tam kriteria. Tych destinacii je velke mnozstvo, cenovo v obrovskom rozpati. Hotel s toboganmi? Piesok, ci strk? Lacne su Tunis, Egypt, Bulharsko. Drahsie je vsetko ostatne. Vraj super luxus zazijes v Turecku, ktoremu som ja teda na chut neprisla. V Bulharsku sice AI dostanes, ale vraj sa to tam neoplati, treba ranajky a ostatne v restikach. Spanielsko, Grecko, Taliansko. Je z coho vyberat. Tu dostanes tisicku napadov a co ti to pomoze? Co je to primerane cenovo? Niekomu je primerane 2000, inemu 4000. A pritom priemerna rodina. Jedna na to setri dva roky, ina si dovcu kupi z danoveho bonusu z rocneho zuctovania.
Hladaj - destinaciu po destinacii, hotely das zoradit podla ceny od najlacnejsieho a hned budes vidiet cenove hladiny.
Alebo si pozri cestovky: Fischer, Kartago, Cedok, Koala, Hydrotur a dalsie. (invia je cestovna agentura, tam ti vyhlada ponuky cestoviek). Podstatne je aj to, od kial chcete letiet. BA, KE, Vieden, Budapest, letisko v Polsku?
Ked ti poviem, pozri Egypt, predpokladam, ze ma hned poslel do teplych krajin, lebo s takymi detmi tam nepojdes (to je tiez vec nazoru, mnohe sme boli aj s mladsimi detmi).
Ked budes mat uz aku taku sajnu, kam ano a kam nie, pripadne konkretny hotel, potom hladaj a pytaj konkretne rady. Aj na MK su skupiny s destinaciami, popozeraj tam, mozno sa inspirujes. Drzim palec.