Najlepšie hotely pre rodiny s dieťaťom Egypte
Ahojte všetci,
po pár rokoch cestovania na vlastnú päsť sme tento rok zatúžili po rezortovej dovolenke v Egypte. Sme 2 dospelý a 5,5r syn. Dajte mi prosím typ na overený hotel. Chceli by sme širšiu pieskovú pláž, pozvoľný vstup do mora, nejaké korale sú vítané. V rezorte bazény aj s nejakým vyžitím pre dieťa (menšie tobogány, zážitkový bazén). Samozrejme čistý hotel s dobrým jedlom, AI. Kde ste si to ako rodina najviac užili? Jediné čo ma neláka je mesto Taba a okolie kvôli blízkosti hraníc. Dovolenku plánujeme na stred októbra.
Ďakujem za všetky typy.
Pozri si Amarina Abu Soma.resort, let do Hurghady. Má 5 hviezdičiek, pomerne veľký areál, 4 bazény, pre deti rôzneho veku od maličkých až po dospelých. More je na dohľad, krásne čisté, piesková pláž, dobré jedlo. Tento rok som tam bola aj s deťmi, odporučila mi ti kolegyňa, ktorá tam bola minulý rok
@anonym_fcb6ed ďakujem za typ. Pláž je hotelová rovno pri hotely, alebo verejná? Sú na nej lehátka?
Nám ss páčilo tu, bol aj pozvoľný vstup a aj najkrajšie korále aké som kedy videla
Úroveň hotela bola špičková
https://www.kartago.sk/egypt/marsa-alam/el-quse...
@anonym_fcb6ed ďakujem za typ. Pláž je hotelová rovno pri hotely, alebo verejná? Sú na nej lehátka?
@wiwi28 Pláž je hotelová, lehátka sú tam, rovnako sú aj pri bazénoch, uteráky sú na karty.
@anonym_fcb6ed @anonym_79df2b
dievčatá ako je to s izbami v hoteli? Všade mi to hádže dvojložkovú izbu aj napriek tomu, že mám zadané 2dospelý + 1 dieta. je to tak nejak, že nám dajú prístelku/ alebo sú tie postele širšie (viem si predstaviť spať so synom na 90cm/100 cm lôžku ale nie na 60cm)? Toto ma celkom trápi.
@anonym_fcb6ed @anonym_79df2b
dievčatá ako je to s izbami v hoteli? Všade mi to hádže dvojložkovú izbu aj napriek tomu, že mám zadané 2dospelý + 1 dieta. je to tak nejak, že nám dajú prístelku/ alebo sú tie postele širšie (viem si predstaviť spať so synom na 90cm/100 cm lôžku ale nie na 60cm)? Toto ma celkom trápi.
@wiwi28 Mali sme dve prepojené izby - rodinné, v jednej bola veľká manželská posteľ, tipujem 180 cm na šírku, v ďalšej dve samostatné, dosť široké postele. Na manželskej som spala s dcérou, synovia boli zvlášť, ale 2x prišiel najmladší, 9-ročný syn v noci k nám a vyspali sme sa aj tak.
Všetko sa dalo dohodnúť cez realitku, aj výhľad z izieb, či chceš byť bližšie k moru alebo k hlavnej hotelovej budove s reštauráciami...
@wiwi28 môže vrelo odporučiť marsa Alam, sataya resort
Boli sme 2x ,tretí už chceme vyskúšať niečo nové
Výlet loďou a snorchlovanie, štvorkolky , výlety
Naj hotel,vynikajúce jedlo,
Izba každý deň čistá ,voda doplnená
Žiadne bakšiš od nás nikto nepýtal
Viacero toboganov, ako pre väčšie ,tak aj menšie deti
Vstup síce cez korale , ďalší vstup cez mólo , na dosah krásny podmorský svet s obrovskými koralmi vo vode
Naj ,úplne naj na dovolenke a preto sa celkom bojím zmeniť hotel bolo , že sme nemuseli bežať obsadzovať lehátka pri mori, ani pri bazénoch ,všetkého bolo dostatok
Či ráno o 10ej ,poobede o 15ej ,stále sme si mali kam ľahnúť.
Vstup síce cez korale , ďalší vstup cez mólo , na dosah krásny podmorský svet s obrovskými koralmi vo vode
Naj ,úplne naj na dovolenke a preto sa celkom bojím zmeniť hotel bolo , že sme nemuseli bežať obsadzovať lehátka pri mori, ani pri bazénoch ,všetkého bolo dostatok
@pe_mi Ahoj! Pozerám ten tvoj hotel už od včera. Veľmi sa mi zatiaľ páči. Prosím Ta dala sa tá cesta z letiska nejak prežiť? Vážne trvá 5h?
@pe_mi prepáč odoslala som to skôr ako som dopísala. Pozerám polohu na goole maps...To je hotel uprostred ničoho alebo sú v okolí aj iné rezorty?
@wiwi28 prípadne budem rada ak mi napíšeš cez koho ste išli.
Veľmi sa mi ten hotel páči, pláž vyzerá skvele, koraly nablízku, veľa bazénov.
@wiwi28 vieš čo,ako hovorím ,my už by sme chceli zmenu
Preto pôjdeme do iného hotela,ale zase Marsa ,my to tam máme radi ,to teplo a taký kľud.
Nám nevadí ,že široko ďaleko nič nie je,iba púšť .
Dokonca robia na tie duny piesočnate, výlety na tých štvorkolkách .neboli sme ,ale chválili si
Potom je tam aj výlet na duny ,s typickou egyptskou kuchyňou, rôzne bylinky si viete kúpiť a plus vám urobia fotky pri západe slnka na tejto veceri.ozaj veľmi pekne
V okolí hotela podmorský svet pecka, my sme si plus zaplatili výletnú loď, zobrala nás na šire more ,kde sme videli korytnačky , a krásny koral sme oboplavali celý dokola ,okolo len šíre more
Potom sme mali na lodi obed ,normálne špagety ,mäso,kto čo má rád.
A nechali nám program hodinu a pol sme skákali z lode do mora
No ja si neviem vynachváliť
Na pláži hupalka veľká drevená , bar na pláži,aj v bazénoch kopec barov
Program každý večer a je to tma také intímne,tie ubytovania ,čisté ,príjemné
Bazénov ozaj veľa, ako hovorím vstup do mora je cez korale ,určite treba topánky a plus šnorchle alebo minimálne okuliare , položiš hlavu do vody a všade krása
Jedine ,čo niekomu nemusí vyhovovať ,je odliv,ktorý pri vstupe nechá obnažene koraly a vytvorí sa také jazero , v ktorom sme sa vyhrievali a ležali na bruchu ,opretí o lakte..a deti s kyblikmi sa mohli bez obáv hrať v piesku, zbierať mušle a sledovať ozaj že všade prítomné maličké kraby,ktoré tam všade pochodujú
Hneď by som sa vrátila
A ten bonus ,vrátane tých lehátok,čo sú vždy voľné,to je pre mňa naj
Zdravím ,aj my by sme tentokrát skúsili Egypt Marsa Alam ,ale hľadám vyslovene resort kde sú koralové útesy na dobré šnorchlovanie 😎

Pozri si Amarina Abu Soma.resort, let do Hurghady. Má 5 hviezdičiek, pomerne veľký areál, 4 bazény, pre deti rôzneho veku od maličkých až po dospelých. More je na dohľad, krásne čisté, piesková pláž, dobré jedlo. Tento rok som tam bola aj s deťmi, odporučila mi ti kolegyňa, ktorá tam bola minulý rok