icon

Najlepšie hotely v Chorvátsku pre rodiny s deťmi

barbie1981
4. jún 2025

Ahoj potrebovala by som radu, chceme ísť na dovolenku do Chorvátska s 2 deťmi(5 a 9) prosím poraďte hotel alebo pekný apartmán , niekde na severe alebo Istrii? Dakujem

nikushka8
4. jún 2025

Pozrite valamar maro suites and villas (Rabac, Istria) boli sme v maji a je to raj pre deti.. len cena vyssia.

tomaspodzamok
19. jún 2025

Valamar odporúčam najmä s deťmi, čo najbližšie Krk alebo Poreč. V hoteloch som ešte nebol, ale kempy odporúčam, najmä mobilné domčeky pre rodiny. Istra a Baška vynikajúca, neskutočný oddych. Trošku vyššie ceny, ale toľko možností. Lanterna je skôr turistika, staršie domy, iba bazény v strede kempu boli super, bazény pri mori ľadové.
Ak by Vás to potešilo mám kupón 100€ na ubytovanie. Poukážka: https://www.valamar.com/en/ambasador-forma?loya...
Je to ale poukážka iba pre nových turistov, ktorý tam ešte nikdy neboli ubytovaní. A dá sa použiť pri ubytovaniach s hodnotou nad 500€. Tak snáď Vás poteší, krásnu dovolenku

evicka530
19. jún 2025

@barbie1981 Valamar Tamaris resort. Villa, je tam kuchyňa a dá sa All inclusive. Všetci sme boli spokojni