Najlepšie mesiace na rodinnú dovolenku v Chorvátsku
Ahojte , viete mi poradiť prosím kam a ktorý mesiac ísť s malými detičkami ?? Nechceme úplne peklo a ani zimu .
Sme z východného Slovenska , plánujeme ísť autom .
Chceli by sme byt ubytovaný v apartmáne aby sme si vedeli aj uvariť .
Ďakujem 🫶
je tu skupina chorvatsko, poloz otazku tam, budes mat viac odpovedi
@olinecka53 tak ak nie ste obmedzovaní školskou dochádzkou pred alebo po letných prázdninách. V júni by malo byť teplo ale studenšie more, v septembri naopak aj keď človek nikdy nevie ako to dopadne s počasím.
Na konci augusta/začiatok septembra je ešte stále príjemne.
Chorvátsko už nikdy viac ,ďaleká cesta ,pláže celé zle a studené more toto nie je dovolenka ,ale utrpenie
My chodime prvy julovy tyzden a uplna parada. More uz paradne teple a nie su az take vysoke teploty ako v strede leta. Raz sme boli na konci jula a to bolo na nevydrzanie, prilis teplo. My chodime az dole pod makarsku, tam je najkrajsie. Ak na sever, tak potom jedine Promajna.
@olinecka53 Kvôli studenému moru určite skôr by som šla v auguste na prelome septembra ako skoro jún, júl..záleží vždy na počasí, aké je Leto. Za nás Chorvátsko drahé, more studené, ale krásne. My skôr Taliansko, Grécko, Bulharsko.
My chodime v juli , ale boli sme uz aj v auguste. Mne ked niekto zahlasi ze je teple more v Chorvátsku, zacnu mi klopkat prsty - proste ja normalne citim cencule na koncoch prstov - a to som v tych dnoch citala ze teple more 🤦😭
Ja uz som fakt povedala ze kamkolvek inde, ale Chorvátsko uz radsej nie. Ja som strasne zimomriva, uprednostnujem more ako polievku 😊
September

za mňa koniec augusta začiatok septembra