icon

Najlepšie mesiace na rodinnú dovolenku v Chorvátsku

olinecka53
21. nov 2025

Ahojte , viete mi poradiť prosím kam a ktorý mesiac ísť s malými detičkami ?? Nechceme úplne peklo a ani zimu .
Sme z východného Slovenska , plánujeme ísť autom .
Chceli by sme byt ubytovaný v apartmáne aby sme si vedeli aj uvariť .

Ďakujem 🫶

btus
21. nov 2025

za mňa koniec augusta začiatok septembra

lucik194
21. nov 2025

je tu skupina chorvatsko, poloz otazku tam, budes mat viac odpovedi

scila
21. nov 2025

@olinecka53 tak ak nie ste obmedzovaní školskou dochádzkou pred alebo po letných prázdninách. V júni by malo byť teplo ale studenšie more, v septembri naopak aj keď človek nikdy nevie ako to dopadne s počasím.

januska12323
21. nov 2025

Na konci augusta/začiatok septembra je ešte stále príjemne.

dvoncb
21. nov 2025

Chorvátsko už nikdy viac ,ďaleká cesta ,pláže celé zle a studené more toto nie je dovolenka ,ale utrpenie

ivanakal
21. nov 2025

My chodime prvy julovy tyzden a uplna parada. More uz paradne teple a nie su az take vysoke teploty ako v strede leta. Raz sme boli na konci jula a to bolo na nevydrzanie, prilis teplo. My chodime az dole pod makarsku, tam je najkrajsie. Ak na sever, tak potom jedine Promajna.

anonym_e631df
21. nov 2025

@olinecka53 Kvôli studenému moru určite skôr by som šla v auguste na prelome septembra ako skoro jún, júl..záleží vždy na počasí, aké je Leto. Za nás Chorvátsko drahé, more studené, ale krásne. My skôr Taliansko, Grécko, Bulharsko.

katkaseiner
22. nov 2025

My chodime v juli , ale boli sme uz aj v auguste. Mne ked niekto zahlasi ze je teple more v Chorvátsku, zacnu mi klopkat prsty - proste ja normalne citim cencule na koncoch prstov - a to som v tych dnoch citala ze teple more 🤦😭
Ja uz som fakt povedala ze kamkolvek inde, ale Chorvátsko uz radsej nie. Ja som strasne zimomriva, uprednostnujem more ako polievku 😊

tilly
22. nov 2025

September