Najteplejšie pláže v Chorvátsku pre rodiny s deťmi
Viem, že je to veľmi individuálne, ale kde zvykne byť najteplejšia voda? mali by sme ísť na dovolenku koncom júla.minulý rok som bola sama na zájazde koncom augusta a zastavili sme sa na Makarskej a voda fajn.máme aj menšie deti takže potrebujem teplejšiu vodu.len ďalší problém manžel chce ísť najviac po Zadar.južnejšie nie leboo bude oba sám šoférovať.ktorú pláž odporúčate a aj voda prijateľná?
Ano je,,no oplati sa. Vzdy ciste more a je co pozerat. Oblast Split a nizsie sa nam paci najviac. Prostredie krajsie ako hore. Vyhlad z biokova krasny.
Chodíme iba v auguste a tentokrát budeme ťahať až do 9. Septembra
Rab, tam je mala voda, cize sa rychlo nahreje.
Ani nie tak ďaleko, ostrov Rab a mestečko Lopar , resp.atam aj iné mestečká, piesok a dlho pozvoľné more.
Istria. Zalezi ci je to zaliv a ake prudy vody kde idu. Vies si to aj pozriet na ventoski . My chodime uz v juni a voda je tepla. Teplejsia ako v Zadare.
Ostrov Vir, moje deti si tam more užívajú teplé je vždy 3. rok po sebe ideme a manžel tiež šoféruje sám 🙃
@miruska655 prosím vás mi by sme tiež chceli ísť ale veľa som čítala vraj je tam nebezpečná voda ze ľudí s nej preháňa😳 na pitie by sme mali balení ale také ako umývanie zubov sprcha ... mali ste takú skúsenosť?
Som tehotná tak sa obávam
Ja som v Chorvátsku nebola už roky, ale keď sme boli posledne tak sme boli v meste Orebič. Ale to je úplne dole, cesta dlhá (+trajekt) ale tam bol skutočne iný svet. Za severe a na Makarskej dážď a tam 14 dní azúrko a voda teplučká, piesková pláž.
Minuly rok bol uplne iny, "navialo" tam teplu vodu hned zaciatkom sezony. Nikde inde v tom case nebola tak tepla. Tento rok to vobec nemusi byt tak a bude to ako ostatne roky. Pre nas studena. Ak mas male deti hladaj plytku vodu. Napr. ninska zatoka, je tam aj piesok, ak nebude v tom obdobi akurat prsat, rychlo sa prehreje.
Bol nám odporúčaný Krk.tak asi tam
Baška?tam je super, ale priprav sa na veľmi veľa ľudí, ale fajn cesta a promenáda hneď za plážou kde sa nikdy nenudis.V mori je zo začiatku piesok a potom drobne kamienky.Ja neoblubujem HR, ale tam sme boli 8x🙂voda ako sa zadarí my chodíme na konci augusta a píšu 26 st, ale je svieža.Fakt príjemná tepla bolo jedno leto asi pred 4 r
@miruska655 prosím vás mi by sme tiež chceli ísť ale veľa som čítala vraj je tam nebezpečná voda ze ľudí s nej preháňa😳 na pitie by sme mali balení ale také ako umývanie zubov sprcha ... mali ste takú skúsenosť?
Som tehotná tak sa obávam
@21mirka nebezpečná voda? To neviem aká je, v niektorých častiach majú pitnú vodu a v niektorých nie na ostrove, domáci vám povedia. My sme nemali mala som malé deti mladší mal 8 mesiacov umývali sme zuby v pohode pod točkou, sprchovali sme sa normálne. Ale na pitie sme mali balenú vodu, rovnako aj na varenie ale na umývanie riadov sme používali točku, nič nám nebolo klop klop ideme tam tretí krát dúfam že to bude zase okej 🙃 určite sú pre tehotné nejaké probiotiká, alebo čierne uhlie v prípade že by vám bolo zle ale každopádne to nemusí byť s toho, na tehotenstvo vplýva aj iné prostredie. Určite pred dovolenku by som si nakúpila potrebné lieky pre vás aj keď by ste išli inam ako na Vir. ☺️
V chorvátsku som ešte teplé more nezažila, bola som 5 x a studená voda všade, aspon pre mňa a to chodím vždy rovnaký termín na 14 dní posledný júlový a prvý augustový t.
V chorvátsku som ešte teplé more nezažila, bola som 5 x a studená voda všade, aspon pre mňa a to chodím vždy rovnaký termín na 14 dní posledný júlový a prvý augustový t.
@cafelatte a deti sa tam kupali?ja som bola iba raz na Makarskej.koniec augusta.nevravim, ze bola voda tepla, ale prijatelna teplota.
@luccija neviem...malo by to byt od centra mesta 10.minut a na plaž 1km.ale nikde som nenasla sa je tam plaz...a vy kde chodite v ramci Chorvatska?ale uz si tam bola velakrat aj ked sa ti nepaci...
minulý rok v selciach sme sa mali snahu kúpať ale v ľadovej vode sa nedalo vydržať ani 10 min, čiže nie dcéra sa nekúpala iba hrala na brehu..už by som tam nešla i keď more bolo krásne čisté
minulý rok v selciach sme sa mali snahu kúpať ale v ľadovej vode sa nedalo vydržať ani 10 min, čiže nie dcéra sa nekúpala iba hrala na brehu..už by som tam nešla i keď more bolo krásne čisté
@cafelatte no tak toto ma bude mrzieť keď sa nebudú moct ani kupať v mori
V HR 3x na inom mieste Makarska, Korcula, Zadar, ale tam by som sa už nevrátila na Krku veľa x kvôli pláži a promenade.Na Krku je veľa miest tak asi idete inam a nie do Basky my sme skúsili aj Malinsku na Krku a Njivice, ale vždy sa vrátime do Basky.Deti sú živel im je jedno, že je voda studensia
Áno, chodíme tam, lebo nechcem letieť😆striedame HR a IT
Áno, chodíme tam, lebo nechcem letieť😆striedame HR a IT
@luccija neviem to nikde najst.skusim sa spytat manzela kde to presne je...ale baska voda je aj na makarskej nie?

@bielasovicka tak jasné nebolo také teplé ako keď sme boli v Turecku, ale studené tiež nebolo.