Nemáte peniaze, ale idete na dovolenku
Myslela som si že nikto nemá peniaze ale očividne to tak nie je 😂
Niesom milionár, ale pracujem každý deň a keď mám dovolenku, chcem si ju naplno užiť a oddýchnuť si hlavne s vyloženymi nohami a to je jedno kde :D ale tak ja si šetrím na dovolenku odkladám si každý mesiac, do pokladničky a v lete stade vyberiem peniaze a zato idem na dovolenku🙂
Ale pri týchto cenách na Slovensku asi už za 2 roky nepôjdem nikam bohužiaľ🙂
A dovolenka ako dovolenka mne úplne stačí keď som na chate s priateľmi, aj keď dnešnej dobe na Slovensku sú drahšie pobyty ako v zahraničí, minule som pozerala ako puk keď som chcela ísť na 4dňovy pobyt do Tatier za tu cenu, by som bola v chorvátsku týždeň a ešte by som mohla zobrať aj par deti:D
Peniaze by sa aj našli, ale moja dovolenka bude tento rok prerábka kúpeľne. Priority.🙋♀️
@miskakyska zbytočne to zovšeobecňuješ... Nikto z tých, ktorí chodia po dovolenkách si určite na biedu nesťažoval a ani ju netrie.
No čo ti poviem. Nemáme veľa, ale posledné roky našetríme a ideme letecky k moru. Potrebujem vypnúť a nabrať energiu. Kedysi sme chodili po Slovensku, bohužial po zavedení rekreačných poukazov, ktoré nemáme išli ceny extrémne hore a na dovolenku na Slovensku už nemáme. A myslím, že nie sme sami. Aj kopu dôchodcov vyjde napríklad lacnejšie dovolenka pri mori v júni ako týždeň na Slovensku ak nemáš rekreačný poukaz.
Tak maju/nemaju...ako kto a zalezi kde preleju a kde uskrtia niektori. Jedna tu pisala ze idu do Tunisu na 12 dni a v inej teme ze do vyplaty uz nepojdu do obchodu. Ked to tak niekomu vyhovuje, preco nie. Ja keby som sa musela uskromnovat v beznom zivote, tak mi ta dovolenka nestoji za to. Cely rok hovno a dva tyzdne hojno nie je moj styl. Vzdy treba mat svoj komfort, aj doma.
@anabel2341 ano presne tak, ked som v Tatrach v hoteli, citim sa ako oligarcha pri tych cenach. A lyzovacka ani nehovorim co tam dame za sumy. Ale zas nas nebavi sediet pred telkou.
@lenkasarka a eura sú čo? Nie peniaze?
@tiezjedna neboj ja chapem. Skôr si nepochopila ty, ale to už je tvoj problém. Výsmech si kľudne nechaj pre seba, možno sa budeš cítiť viac zaujímavo.
@marsmykkok ale tak netreba podporovať len predražené hotely, my chodíme vždy k nejakému súkromníkovi za zlomok ceny.
@kristiii a strava, pitie? Na tom skrachujem... Ja si proste variť a nakupovať cez dovolenku nechcem.
@marsmykkok to bolo myslené len k ubytovaniu keďže si spomínala rekreačné poukazy. Jeme vždy vonku, či bývame u súkromníka či v hoteli, takže toto neporovnavam. A so stravovaním v prímorských destináciach to neviem porovnať, keďže mne more nič nehovorí.
@lenkasarka no nevyznelo to ani vtipne, ani originálne, tak sa nediv, že sme sa podivili😉
Joj ja chodím aj 4 krat do roka na dovolenku 🙂 peniaze mám 🤣

Chápem, čo chcel básnik povedať.. 🙄
Slovač sa tvári, že strašná bieda tu a ide sa predbiehať kde,kto ide na lukrativnejšjiu dovolenku..