icon

Nepál - dojmy

bimbambom
7. dec 2022

Prosím, boli ste niektorá v Nepále ?
Napíšte mi prosím svoje dojmy , všetko ma zaujíma 🙂
Ďakujem ❤️

Strana
z2
bimbambom
autor
27. feb 2023

@gemerka17 2400 myslím , 10 dní

gemerka17
27. feb 2023

@bimbambom to je teda dosť, viac ako bubo o dosť. Uži si to a daj vedieť.

bimbambom
autor
Autor odpoveď zmazal
bimbambom
autor
27. feb 2023

@gemerka17 ako ja si fakt nemyslím , źe zaplatiť 2400€ za všetko a priplatiť si za jedlo a nejaké slony stojí viac ako bubo za asi 3500 plus palivové a neviem aké poplatky 500 či koľko € , plus samostatná izba ďalších pár stoviek . A to ,že by som tam o nejaký deň dva viac ma naozaj nespasí . ( Z môjho výletu som cestu nerátala) .

gemerka17
27. feb 2023

@bimbambom https://bubo.sk/zajazd/india-nepal-1
Ideme teda toto. Suma so všetkým po zľave je 2600 eur/osoba. V tom mame teda už aj letiskové poplatky, všetky vstupné do pamiatok (aj Indiu aj nepal), kompletne poistenie, transfer BA ‐ Viedeň a víza do Indie. Budeme už len platiť ak budeme chcieť ten let na everest alebo rafting, plus teda strava a suveníry. Preto sa mi zdá veľa ta victory travel za tých 2400 e.

bimbambom
autor
27. feb 2023

@gemerka17
Mne ukazuje toto a bez poplatkov . A viac k tomu naozaj nemám čo 🙂

gemerka17
27. feb 2023

@bimbambom píšem, že sme kupovali cez zľavu. Dole išlo 43 %. Väčšina ide cez zľavy aj keď nájdu sa aj taky v skupine, ktorý zacvakaju celú sumu. Myslela som si, že aj victory travel ma zľavy ale asi nie.

bimbambom
autor
27. feb 2023

@gemerka17 zľavy som pozerala , aj som na ne čakala , aj tak mi to vychádzalo nad 3000 lebo idem sama .
Každopádne nech si ide každý ako chce . Keď mne nevadí , že ty ideš cez Buba , tak tebe by nemuselo vadiť , že ja idem cez VT.

gemerka17
27. feb 2023

@bimbambom neviem odkiaľ si vydedukovala, ze by mi to malo vadiť ale ako myslíš. Mne je úplne jedno, že ideš cez victory travel. Zaujímala ma cena a ubytovanie (kedze to na stránke vôbec nespomínaju ) Uži si peknú dovolenku a nachytaj veľa zazitkov.

Strana
z2