icon

Nesebar verzus Sozopol - vila Akropola

majulino
8. mar 2017

Pekny vecer, prosim vas, boli ste niektora v bulharsku v sosopole alebo nesebare v bulharku? ake to tam je? oplati s aist s deti vo veku 3 a 5 rokov? ako ste isli a mate niekto konkretnu skusenost s vilou akropola? popripade cez aku cestovku by ste odporucili ist? dakujem za postrehy a informacie

3009
8. mar 2017

Ak si chcete vybrať medzi Szozopolom a Nesebarom, tak určite Nesebar. My sme boli minulý rok s 1,5 ročným dieťaťom a 10 ročným a v pohode. Dokonca my sme išli autom /prespali v Srbsku v Niši/.

kacenka2803
8. mar 2017

@majulino ahoj my sme boli v Nesebare je tam novy a stary historicky Nesebar je tam pekne cistucko boli sme ubytovani vo vile Nirvana pekna plaz pieskova s pomalim spadom do hlpsej vody mnozstvo restaracii fajnova zmrzlina odporucam 😀 moznost vodnej zabavi jazda na baname a na ringu odporucam budete kricat hrozou hi hi

majulino
autor
8. mar 2017

@3009
@kacenka2803 dakujem a ako ste isli na vlastnu past ci cez nejaku cestovku

zorkahorka
8. mar 2017

ahoj, ja som bola v sozopole, je to krasne historicke mestecko. nesebar je mensie, ale velmi blizko je slnecne pobrezie, ktore je moderne a velmi to tam zije. novy nesebar som nevidela. cestovali sme lietadlom, je to tusim hodka a pol. tu vilu nepoznam.

jahodka11
8. mar 2017

My sme boli keeeedysi sami dvaja v starom nesebare....je novy a stary....naaadherne miesto, raňajkovala sme vzdy v miestnej pekarnicke...len na plaz sme chodili tak dalej peso....neviem,ci mate nejaku vhodnú plaz pre deti priamo z ubytovania, mne to pride take trosku komplikovanejšie s detmi,ale mozno zasa take rodinnejsie....slnečné pobrežie je otrasne, podla nas teda, len hotel vedľa hotela..taka turecka klasika 🙂

3009
9. mar 2017

@majulino my sme išli cez cestovku, ale s vlastnou dopravou.

kacenka2803
9. mar 2017

@majulino išli sme cez Satur letecky

matkakes
9. mar 2017

@majulino ahoj my sme boli minuly rok v sozopole, je to nadherne mestecko ltpre aj tazko opisat, ale my sme tam skor vyletovali, treba zistit moznosti plaze. Ale romatika nadhera a caro 😊

dadda
9. mar 2017

ja s detickami odporucam jednoznacne slnecne pobrezie, krasna plaz, mnozstvo moznosti vyzitia, dobre ceny 🙂

norbar
13. mar 2017

My sme boli 2x v primorsku a poviem ze plaz sa mi páčila viac ako v sozopole, ale zase ten ma krajšie historické centrum a sú tomu prispôsobené ceny hlavne čo sa týka reštaurácii. Išli sme autom na vlastnú päsť ale s dieťaťom by som si tak dlhu streku netrúfla.