Neziderské jazero - kúpanie

egresik
23. jún 2022

Myslite ze je ok ist sa kupat s 11 mesacnym babatkom do neziderskeho jazera (na platenu plaz). Je to moje prve dieta, zboznuje vodu len teda neviem ci to je pre nu ok

luccija
23. jún 2022

@egresik tiez sme sa kupali s malou okolo roku.ved, ak by bola voda zavadna je to tam napisane ci.preco sa pytas?davaj pozor nech sa nenapije nasa sa aj tak vozila len v detskom clne a potom na rukach so mnou vo vode, vzala som take velke vedierko a tam som jej dala vodu pri deku a hracky..mne vadila trava a bahno vo vode mala som z toho blby pocit, ale bola tepla a je tam krasne

hradnapani
23. jún 2022

uplne v pohode, voda je dlho plytka a tepla, sediacemu babatku tam bude dobre 🙂 dokonca je tusim aj mierne slana

dadis
23. jún 2022

@egresik Myslim si dokonca, ze na tej plazi priamo v Neusiedler see je aj taky maly bazenik z nerezu pre deti, aspon kedysi bol.

tehulka2011
23. jún 2022

Ta voda je hnusna spinava, ja by som do nej nevosla, nie to este take male dieta, prostredie je ale pekne

dadis
23. jún 2022

@tehulka2011 Ano, nie je to strkovisko ani more, ale prirodne jazero. Ja som sa v nom tiez nikdy nekupala, lebo ja mam strach z nepriehladnej vody. Ale predpokladam, ze ak by bola voda zavadna, kupanie by nepovolili. Napr moje deti sa kupu v ramene Dunaja, tiez je nepriehladna a pritom cista.. "Voda v Dunaji je pri petržalskom Pečnianskom lese vhodná na kúpanie a mnohé z parametrov sú také, ako majú byť v pitnej vode. Ukázalo to testovanie Dunaja, ktoré urobilo občianske združenie Za našu vodu."

tehulka2011
23. jún 2022

@dadis tak potom aj ja mam ten strach z nepriehladnej vody 🙂 to je ako more na severe Talianska (plno rias a nevidis si nohy)

dadis
23. jún 2022

@tehulka2011 Ja strasny 🙈, ja sa ani v priehladnych strkoviskach nekupem..len kym si vidim nohy...ja len more a bazen..a moje deti ziaden problem...inak nasla som, ze ta voda je kvalitna https://bathingwaters.eu/burgenland/nordburgenl...

osky
23. jún 2022

Voda je kalna,pretoze je to stepne jazero.
Ale voda je velmi prijemna,idealne kupanie pre deti,prave koli tomu,ze je hrooozne dlho malinko vody.
Inak,v jazere je kazdym rokom vody menej,takze ozaj super tepla,pristupna...
Ta voda ma aj blahodarne ucinky,obsahuje rozne prirodne soli.
Mocariny na okoli su uz totalne povysychane,tam je krasne vidiet,kolko soli bolo na dne...uplne biele flaky ..take soli su i v jazere.
Ziadna zavadna ani spinava voda.
Komuvadi bahno-je len na zaciatku,dalej uz strk...moze si dat gumove slapky alebo sandale...

vroni
23. jún 2022

Voda tam nie je ani špinavá ani závadna. Ale z toho zvireneho a mazlaveho bahna na dne ma napinalo a nebola som tam schopná plávať ani ja ani moje dieťa.