icon

Oblečenie a jedlo pre dieťa v Ázii: Rady a tipy

vereki
23. jan 2024

Ahojte,
ake oblecenie pre dieta prosim odporucate do Thajska, Malajzie, Singapuru? Nechcem aby ho spalilo slnko no zaroven aby sa ani prilis nespotil.
A ake snacky na cestu by som mu tam tak mohla kupit? Maju tam aj nejake kapsicky alebo hotove jedla? Dakujem

tenerifka
23. jan 2024

Doporucujem oteplovacky alebo kozusinovy overal, a teple topanky samozrejme.
Z jedla zober vsetko a nezabudni aj na plienky a pitnu vodu, oni tam totiz nemaju babatka, a ani detske jedlo, len nedavno zliezli zo stromov.

judit47
23. jan 2024

@tenerifka
Ulavilo sa ti,mas den krajsi? Zbytocny komentar,ktorym si samu seba odprezentovala, este viac ako doteraz…

judit47
23. jan 2024

@autorka

Pozri muselinove oblecenie to je super priedusne a nespoti sa, s jedlom nebude problem ak dieta nieje vyberave. Suche cestoviny/ryzu s masom urobia vsade.

Bude sa vam tam naramne pacit,su to nadherne krajiny🍀

tenerifka
23. jan 2024

@judit47 aspoñ je veselo, ked uz sa ten svet ruti nasou vinou do zahuby.
Aj tebe pekny deñ😘😘

lasona
23. jan 2024

My sme boli so 6 mesačným na sri Lanke. Oblecenie...no väčšinou bol iba v plienke, nolo neskutočne teplo a dusno. Plienky sa dali kúpiť, ale na naše pomery boli dosť drahé. Jedlo pre deti nemali žiadne ako u nás že kapsičky a výživy. Mali iba sušienky. To bolo vsetko. My sme si mlieko vzali so sebou na celý pobyt.

moninah
23. jan 2024

@vereki kosielky a nohavice z tenkej tkanej bavlny s dlhym rukavom (aj kvoli komarom). Ciapku, co zakryje aj krk a uska. Detske jedlo samozrejme je, ale citaj si zlozenie. Kapsicky maju, v niektorych su cudne prichute (napr cili 🙂, Krabickove dzusiky su niektore so solou (mojim detom to celkom chutilo). Male kakauka a mliecka (tiez niektore "na kyslo") v krabickach tiez su. Celkovo vela takych do ruky jedal je o dost sladsich, pikantnejsich, slansich a mastnejsich ako u nas. A vela najdes kadejakych takych chrumkoidnych vyrobkov (kukuricnych aj ryzovych).

tenerifka
23. jan 2024

@vereki ok, k jedlu…bola som vo vsetkych troch krajinach a jedlo maju pre male deti uplne vsade, Singapur a Bangkok este ovel vacsi vyber ako u nas.

klip0
23. jan 2024

@tenerifka fíha, dosť trapas 😬

gejb
23. jan 2024

@tenerifka ona rieši jedlo na cestu preboha. Ci ma sa spoliehať ze v lietadle podávajú menu pre malinke deti a ísť úplne bez jedla na dlhý let? No asi nie.

cookie29
23. jan 2024

@gejb tak takto to asi nikto nepochopil, kedze sa pyta ci "TAM" maju detske jedla... skor by som povedala na cestovanie po krajinach

vereki
autor
23. jan 2024

@tenerifka ocividne si nepochopila ze mi ide o materialy a navyse pisem konkretne ci maju kapsicky vzhladom na to ze v inych krajinach nie vzdy zozenies co u nas…ale to je jedno diky za potom produktivnu radu. Ked tam clovek nebol nevie co ponukaju.

vereki
autor
23. jan 2024

@cookie29 ano budeme cestovat skoro kazdy den cely den tak potrebujem malemu nieco na rychlo ked bude hladny