Od ktorého mesiaca môže bábätko lietať?
Ahojte maminky! Podstata mojej otazky vyplyva z nazvu - kedy ste prvy krat leteli so svojim drobcom? Vsade sa pise ze od 3 mesiacov uz to babu naprekaza, ale pediatri vravia ine.. Nas tatko zije v zahranici a chceli by sme ho zacat navstevovat.. Mate niekto skusenosti s lietanim s 3 mesacnym babom? Ak ano, ako to prebiehalo? Neboli nejake komplikacie po zdravotnej stranke? Za kazdu odpoved dakujem 🙂
@kimina7 To viem 😉 Mala mala aj deku 😉
@sasena158 pri vzlietavani a pri pristavani som ho vzdy kojila, aby sa mu vyrovnal tlak v Eustachovej trubici a bolo to v pohode. 😉
nas nemal cumel, ani flasu. ak vy mate, tak daj to. alebo mozno bude plackat a problem vyrieseny 😅
@sasena158 neviem ci ti uz niekto odpovedal. Ale my sme leteli mnoho krat za tychar tyzdnov. Mala som flasu s vodou pri pristavani/vzlietani ale bud spala alebo som ju kojila. Sedela som na kraji, zakryla som sa a nebol vobec problem... Ak letis transatlanticke lety tak si pytaj basinet - to je taka koliska. V ramci Europy ti ju nedaju a musis babatko drzat. My sme prepravovali v kociku ale tych xy hodin sommvelmi vyuzila nosic v lietadle, ale aj na letisku, pre mna fakt neocenitelny pomocnik
Dakujem velmi pekne za vsetky rady 🙂
@lennicka tiez planujem pouzit nosit, kupili sme ergo, tak snad v nom vydrzi, ale mame aj babyvak, tak neviem co bude lepsie.. Planujeme len 2,5 hodinovy let, tak snad to bude ok..
@alexanotbad nasa slecna je zavisla na prsniku, tak snad sa jej bude chciet cucat aj pocas vzletu a pristavania 😀 ale pouzivame aj cumlik sem tam.. Plakat snad nebude, ale neda sa mi neopytat - ma to azda podobny ucinok ako prehltanie?

@zsuzsuka ak chces brat kocik aj s vanickou, tak si hlavne over, ci si mozes svoj konkretny kocik vziat az k lietadlu, aby sa ti nestalo to, ze ti na check-ine povedia, ze ten kocik musi ist ako nadrozmerna baotzina, lebo je velky a tazky. 😉