Odporúčania na ľahký a pevný kufor pre Ryanair
Keď dobre čítam, tak sa teraz menili pravidlá. Viete mi odporučiť nejaký, ktorý určite prejde? Ideálne najľahší a pevný.
Pripnem sa
@anonym_autor kufor sa nemenil. A kupis hocikde od action, tchibo, canin zero, batoharen.
Ja som kupila v Actione taku mäkkú tašku v tých rozmeroch. Inak mali aj batohy, trosku lutujem že som si taky nekupila. Je to podla mna lepsie ako strkat pod sedadlo tvrdy kufor.
@anonym_autor kufor sa nemenil. A kupis hocikde od action, tchibo, canin zero, batoharen.
@mirage bezplatne je u nich len jedna príručka, ak dobre viem...
@anonym_autor tak ale píšeš o kufri, to je platená priority - a tam sa rozmery nemenili…
@anonym_autor tak ale píšeš o kufri, to je platená priority - a tam sa rozmery nemenili…
@biba_18 príručná batožina môže byť aj kufor...
@anonym_autor v rozmere 40x30x20? dobre…
mala prirucna v cene letenky moze byt aj malinky kufrik-40x30x20, su j aj take. podla mna neprakticky, ale tak..
mala prirucna v cene letenky moze byt aj malinky kufrik-40x30x20, su j aj take. podla mna neprakticky, ale tak..
@kofa77 prečo podľa teba nepraktické?
@kofa77 prečo podľa teba nepraktické?
@anonym_autor mam rada volne ruky, ruksak na chrbte, mala prirucna ide pod sedadlo, lahsie tam das makky ruksak, ako pevny kufor a ked mam popri malej aj priority, tak mam vtedy ten vacsi kufor. takze neviem si predstavit tahat maly aj vacsi.
v malej mam doklady, penazenky, mobil..-lahsie sa mi to vybera z ruksaku, ako otvarat kufor..
Pokial sa nemylim, tak zdarma je len ta pod sedadlo pred tebou. Ak chces aj batozinu nad hlavu, do odkladacieho priestoru, tak tak uz musis priplatit.
Cize naozaj je lepsi ruksak alebo taska, nie kufor

@anonym_autor menili sa pravidla tej mensej prirucky co ide pod sedadlo pred tebou. Na to mam batoh spilbergen dublin z action za 10e. Kupila som 4 a isli sme s nimi na dovolenku s 2 detmi bez problemov (kazdy zbaleny v 1)