icon

Odporúčania na ľahký a pevný kufor pre Ryanair

12. aug 2025

Keď dobre čítam, tak sa teraz menili pravidlá. Viete mi odporučiť nejaký, ktorý určite prejde? Ideálne najľahší a pevný.

anonym_62e25e
12. aug 2025

@anonym_autor menili sa pravidla tej mensej prirucky co ide pod sedadlo pred tebou. Na to mam batoh spilbergen dublin z action za 10e. Kupila som 4 a isli sme s nimi na dovolenku s 2 detmi bez problemov (kazdy zbaleny v 1)

marci987
12. aug 2025

Pripnem sa

mirage
12. aug 2025

@anonym_autor kufor sa nemenil. A kupis hocikde od action, tchibo, canin zero, batoharen.

stankadu
12. aug 2025

Ja som kupila v Actione taku mäkkú tašku v tých rozmeroch. Inak mali aj batohy, trosku lutujem že som si taky nekupila. Je to podla mna lepsie ako strkat pod sedadlo tvrdy kufor.

autor
12. aug 2025
@mirage

@anonym_autor kufor sa nemenil. A kupis hocikde od action, tchibo, canin zero, batoharen.

@mirage bezplatne je u nich len jedna príručka, ak dobre viem...

biba_18
12. aug 2025

@anonym_autor tak ale píšeš o kufri, to je platená priority - a tam sa rozmery nemenili…

autor
12. aug 2025
@biba_18

@anonym_autor tak ale píšeš o kufri, to je platená priority - a tam sa rozmery nemenili…

@biba_18 príručná batožina môže byť aj kufor...

biba_18
12. aug 2025

@anonym_autor v rozmere 40x30x20? dobre…

kofa77
12. aug 2025

mala prirucna v cene letenky moze byt aj malinky kufrik-40x30x20, su j aj take. podla mna neprakticky, ale tak..

autor
12. aug 2025
@kofa77

mala prirucna v cene letenky moze byt aj malinky kufrik-40x30x20, su j aj take. podla mna neprakticky, ale tak..

@kofa77 prečo podľa teba nepraktické?

kofa77
12. aug 2025
@anonym_autor

@kofa77 prečo podľa teba nepraktické?

@anonym_autor mam rada volne ruky, ruksak na chrbte, mala prirucna ide pod sedadlo, lahsie tam das makky ruksak, ako pevny kufor a ked mam popri malej aj priority, tak mam vtedy ten vacsi kufor. takze neviem si predstavit tahat maly aj vacsi.

kofa77
12. aug 2025

v malej mam doklady, penazenky, mobil..-lahsie sa mi to vybera z ruksaku, ako otvarat kufor..

anonym_7b11b0
12. aug 2025

Pokial sa nemylim, tak zdarma je len ta pod sedadlo pred tebou. Ak chces aj batozinu nad hlavu, do odkladacieho priestoru, tak tak uz musis priplatit.
Cize naozaj je lepsi ruksak alebo taska, nie kufor

avanka
12. aug 2025
@anonym_autor

@biba_18 príručná batožina môže byť aj kufor...

@anonym_autor syn bude letieť do Barcelony,tak sme prirucny batoh objednali cez Allegro, máš tam špeciálnu kolónku Ryanair