Odporučte dovolenku a hotel pre rodinu v Turecku
Ahojte, rozmýšľame nad dovolenku v Turecku prosím.viete.mi.odporucit nejaký fakt fajn hotel s ktorým ste boli spokojný aj pre deti vhodný ( 2 roky ) ak to nie je tajné tak aj cca cena 2 dospelý plus dieťa a cez akú cestovku ďakujem
@ivanash Tak tento oslovil tento rok najviac aj mňa (hlavne veľa zelene sa mi páčilo a bungalovy, že nemusím byť v mega hoteli), ideme ho vyskúšať 🙂 bývame v bungalove. Nie je to moc stiesnené tie prístelky, lebo som si všimla že tá jedna je taká akoby výklopná? V pohode sa vyspia chalani 9 a 11 rokov?
@elief ahoj, prileteli sme v stredu domov. Hotel je v postate rodinny rezort - vilky v krasnej zahrade. My sme mali rodinnu izbu, mala 2 izby s manzelskymi postelami, cize plnohodnotne spanie aj pre deti + terasa. Boli tam 3 bazeny, vacsina s nizkou vodou, cize aj pre mensie deti. Vedela by som si ich predstavit aj cistejsie, ale dalo sa. Bola tam aj minizoo, velmi pekna, so srnkami, vtacikmi, sliepkami. Celkovo sme nepocitovali nejaku plnku, aj ked sme boli v strede sezony, pri bazenoch sa dalo vzdy najst lehatko, aj stol na terase restauracie. Rezort je rozlahly, my sme mali izbu skoro na konci, cize dalej k moru, ale nam to nevadilo sa prejst. Lehatka pri mori boli za poplatok 7 eur. V ramci AI nebola balena voda, len capovana. Nam nechutila, kupovali sme si balenu, v rezorte je minimarket, kupis vsetko potrebne. Taktiez v AI nie su zahrnute miesane napoje, len tie capovane sladke gebuziny a pivo. My ale na to velmi nie sme, cize nam to nevadilo. Ked sme mali chut na drinky, tak sme si kupili. 3 dni nam dost fukalo, boli velke vlny, je to ta veternejsia strana Kosu. Ked nefukalo, boli vecer komare, ale na izbe boli sietky a s repelentom sme to zvladli s par stipancami. More pekne, pokial nefukalo, inak burlive, ale celkovo plaz pekna. Co nam ale dost vadilo, bol smrad. Oni zrejme polievali tu zahradu s nejakym hnojivom ako mocka a to nam smrdelo. Akoze Kos je cely dost suchy a chapem ze udrzovat taku krasnu zahradu da zabrat, ale teda ten smradek mi to zneprijemnoval. Inak celkovo prijemna dovolenka, ziadne problemy, ani zdravotne, traviace, vsetko prebehlo hladko. Mali sme odlet v noci a umoznili nam late check out za 70 eur. Pridam este nejake fotky.
pre male deti maju dobru cenu do 12 rokov a vsetko vylozene pre deti , Turecko tocime dokola posledne roky ja a syn uz skoro 15 rokov, ale pre male deti asi Limak Atlantis Belek aj jedlo bolo vyborne, najlepsie ako sme v Turecku mali, ponukaju viacere cestovky, vylety ahojalanya, https://www.booking.com/hotel/tr/limak-atlantis...
@elief boli sme s Cedokom. Strava klasicka grecka, nam velmi chutilo, az na tie napoje teda. Vyber nam stacil, samozrejme nie ako v Turecku, ale kazdy den sme sa dobre najedli, boli sme tyzden. A este som zabudla, plazovy servis bol tiez za poplatok, vymena uterakov 1 eur kus. Inak hotel bol hned vedla Namaste 🙂
@anjelok boli sme Rodos- Faliraki, hotel Apollo beach, veľmi chvaleny hotel, veľa vecí fajn, ale strava a centrálna klíma - veľké mínus, mám aj recenziu v skupine https://www.modrykonik.sk/group/9774/apollobeac...
Ahojte, ja som aktualne sklamana z cedoku. Kupila som si dovolenku do Turecka v termine 16-23.8 a upravili nam odlet na 0.25 23.8 rano, co mi vlastne berie poslednu noc stravenu v hotely. S reklamaciou v CK som nepochodila, tak riesim dalej. Mal niekto podobnu skusenost ?

@anjelok pridaj prosím potom recenziu na hotel, mne sa na Kose veľmi páčilo