Odporučte kam na týždňový pobyt na SK

denopeno
7. jún 2020

Ahojte, poraďte mi, prosím, nejaký vami osvedčený týždňový pobyt na SK v júli. Máme dieťa - 4 roky. Nemusí byť strava, ale nejaká kuchynka, aby sa dalo ísť zaplávať, prechádzky... To je jedno. Niekde, kde ste boli a máte z toho dobrý pocit. Ďakujem.

s_a
7. jún 2020

Ja by som popozerala zlavomat 😊 viete si tam všetko pekne vyfiltrovat a väčšinou je tam viac užitočných recenzii, my sme ešte nikdy neboli sklamaní s pobytom cez zlavomat

sofia1
7. jún 2020

@denopeno dávali sme so urobiť tento týždeň viac cenových ponúk,ale veľmi ma sklamali ceny na SK😥.Na koniec sme sa rozhodli pre Chorvátsko.Ceny neporovnateľne.

ajka0207
7. jún 2020

@sofia1 a nebojite sa ze zavru hranice? Ja by som sa s malymi detmi riadne bala v tejto situacii, aj ked je fakt ze v juli uz to mozno bude v pohode.

daganov
7. jún 2020

@sofia1 ja som pozerala zariadenie, v ktorom sme boli cez zimné prázdniny a cena je len o málo vyššia, ako sme platili a to býva vždy počas hlavnej sezóny. Je to aj vec ponuky a dopytu, oni majú už celé leto obsadené.

anesim
7. jún 2020

@denopeno my ideme pieniny,

sofia1
8. jún 2020

@ajka0207 nie nebojim,hranice nezavru z ninuty na minutu

ina009
12. jún 2020

my sme boli minulý rok namiesto pri mori tak na Liptovsekej Mare. Ubytovaní sme boli v kolibe Gréta su tú chatky kde každá bytová jednotka má svoju kuchynku. Je tam veľké ihrisko pre deti, večer tam robia rôzne grilovačky a program. Kúsok odtiaľ aj pešo sa dá dostať na pláže kde sú bufety, vodné bicykle a vlastne kúsok je aj tatralandia a motokére v Liptovskom Mikuláši, Ubytovania v okolí Liptovskej Mari je kopec stačí si dať do bookingu a už len vyberať podľa ceny a potrieb.