Omán - Ako prežiť let a vychutnať si alkohol?
Ahojte, prosim vas, tie ktore ste boli v hoteli fanar alebo celkovo v omane v oblasti salalah. Dal sa ten let vydrzat ? Ideme prvy krat taku dlhu cestu s partnerom.
A este co sa alkoholu tyka, v ramci all inclusive som sa docitala, ze alkohol sa podava v dost obmedzenych casoch a dnoch. Je to naozaj pravda ? Pytam sa kvoli partnerovi lebo ten si rad na dovolenke uziva alko drinky. Tak ci si mame radsej nieco zobrat so sebou. 😄
Budem vdacna aj za kazdu radu ohladom destinacie. Dakujem.
@kovackaadka my sme si už asi písali😁 a co bolo v ponuke na večeru 😇 oplatí sa?
Ahojte, vo Fanar residences ma zaujima ta izba Deluxe, 2-lozkova, 40m2. Na stranke Saturu pisu, ze sa tam zmestia 2 dospeli a 2 deti do 14 rokov. Ale ten gaucik vyzera dost uzky za fotke. Ma niekto realnu skusenost, ze ako sa tam deti zmestili, pri pocte 2+2? Dakujem. 🍀
@adikaadikaadika kks neviem neviem,my sme boli v delux su to roztiahnuté gauče,akože vojdu sa,ale pohodlie nečakajte
@maminatimka ak môžem poradiť,kufre si vyložte hore do skrine a vezmite si odpudzovač ploštíc,bohužiaľ takúto skúsenosť sme mali pred 2 rokmi,partnera tak dokúsali v noci ploštice od špičiek po kolená že sa to nedalo vydržať,do krvi sa doškriabal...minulý rok vydezinfikovali všetko a mali odpudzovače v skriniach už aj oni,tento rok my ideme do Omanu ale už inam...a ešte jedna rada určute sa v cestovke opýtajte či máte balòn,či vám to vedia overiť,my sme mali izbu s balkonom a skoro nás vystrelo keď sme prišli,bol to zasytovany francúzky balkón,čiže len mreže...viete si predstaviť čo s mokrými plavkami....nemali sme kde sušiť veci,to bola čistá katastrofa
@adikaadikaadika ahoj aktualne som tu a mame aj tú izbu, akoze gauc sa da rozlozit ale podla mna uz take velke deti sa tam budu tlacit.
@kozova87 nestraste , my sme terat vo fanare uz skoro tyzden a ziadne plostice nikde nie su.
@gretulienka156 tiež sme s tým nemali žiaden problém...
@gretulienka156 och dik, som sa zľakla... O týždeň ideme.. Môžem foto izby do správy? ☺️ Ako ste spokojní? Strava, ubytovanie, boli ste aj na výlete?
@macka06 no strava je strasna bieda, odporucam vam pribalit kvalitne tabletky na zaludok( vcera som dostala hroznu otravu asi z jedla, strasne mi je zle od zaludka uz 2 dni) a urcite silne spf ko , aj 50 kou sa natierajte.
Vecer byva chladno, treba si aj dlhe oblecenie zobrat a neda sa kupat v mori, voda ma maximalne 24 stupnov. Ladova strasne. Jeden bazen je trochu vyhrievany tak tam sa da.
Problem s lehatkami ako vsade, ak si nepojdete rano o 7 obsadit, tak si potom uz nelahnete. Ak vas este nieco napadne kludne sa opytajte 🙂
@gretulienka156 strava je biedna?? To si ma nepotešila ☹ komare su? Ake občerstvenie bolo v lietadle? My ideme cez hydro.
@gretulienka156 písala som ss
@gretulienka156 nestraším,my sme ich dva roky dozadu bohužiaľ schytali,minulý rok sme mali v rodinnej izbe 3 plašičky,vtedy sme to hovorili delegátke a že sa mohlo stať,minulý rok sme boli už múdrejší.
@maminatimka strava nie je ako turecko,alebo grecko a podobne...veľa strukovín,ochucovadlá majú také svojské by som povedala,skôr sa tam všetko opakuje dookola....mne chýbalo ovocie...bol tam len melon a jedeň deň ananás,zákyskov je tam milion na výber,s alkoholom problém,víno sa pomaly nedá piť a drinky sú za peniaze.Ak jeRamadan je obmedzený čas na alkohol.Mne osobne sa nepáči vo Fanare to,že deti sa tam vonku nemajú kde hrať,keď si chcete večer posedieť v bare...žiadne preliezky ani nič pre ne v hoteli nie je.
@maminatimka komare nie su vobec, ani ziadny hmyz. V lietadle sme dostali keksik, teple jedlo kuracie na kari s ryzou, rozok, taveny syr, dalsi keksik a nealko napoje rozdavali celu cestu, tiez sme cez hydrotour.
@gretulienka156 to je super teda že až tak vela vecí, čakala som iba bagetu a vodu 😂 a tiež aj káva je však? A apartamany su velmi daleko?? My tam budeme ubytovany...potom poprosím aj fotky aj recenziu 🙏 kludne aj do IP 🙂 ideme koncom aprila, dufame že dovtedy sa more oteplí..
@maminatimka aha no tak to budete mat peklo uplne, uz teraz sa na slnku neda vydrzat pomaly a vodu budete mat teplu isto. Kava je aj vsetky nealko napoje mate v cene v lietadle🙂
Co sa tyka ubytovania tak my mame typ izby deluxe lagoon a sme ubytovaní fakt strasne daleko, este aj otocení k stavenisku ( esteze mam stuple do usi )
Izba vyzera totozne ako na fotkach na stranke 🙂
A este co sa tyka oblecenia, chcem poradit vsetkym zenam aby si zobrali aj dlhe saty a sukne pod kolena a nechodili vyzyvavo oblecene lebo personal potom s vami jedna jak s handrou. A vsetko nech vybavuje muz radsej, teda ak idete s manzelmi.
@maminatimka a este fakt dorazne upozornujem ze treba si nabalit krem 50 ku a natierat sa s nou stale a nejake probiotika isto, nieco na zaludok lebo som mala problemy a isto som nebola jedina. To jedlo co tu varia vobec nie je ani na pohlad, ani chutovo dobre.
My sme počas Vianoc nemali s jedlom žiaden problém, myslím, že je to vysoko individuálne... boli sme štyria a všetkým nám chutilo. Dokonca by som povedal, že jedlá boli lepšie ochutené ako v Turecku. Plus, my sme sa radi napchávali v tých stánkoch, čo sú pri pláži (hot dogy, cukrová vata a podobne).
Aj more bolo vtedy ešte teplé, no bazény boli neskutočne studené... aj ten akože vyhrievaný.
@morpheuss no asi to je individualne ale ked sa v noci zobudite ze mate zimnicu a bolesti brucha tak to asi nebude len tak 🙂 bola som uz aj v horsich hoteloch a tu mi jedlo chuti najmenej a to nie som vobec narocna.
@gretulienka156 takže si mam zabezpečiť tabletku ako v Egypte Antinal? A tam čo vlastne si kupiť? No mam vela šiať ale nemam rada dlhe, ale nie su vyzývave, však tam bude aspoň 40st. vtedy...v egypte tiež nebol problem...ale ďakujem za rady 🙏 😘
@maminatimka no egypt je uplne iny ako toto, povedala by som ze tu su este viac veriaci, nemusite si zabezpecovat antinal, mne uplne v pohode zabrala smecta

@macka06 satur