Oman Fanar 5. apríla 2025 - Kto cestuje?
@gretulienka156 ahoj, môžem sa spýtať v čom sa pokazil? Min.rok sme boli veľmi spokojní tak sme sa rozhodli, že zopakujeme aj tento rok. Dik
Aj ja som zvedavá...Čo bolo zlé?
@kovackaadka jedlo bolo otrasne hlavne v restauracii alsouk - uplne bez chuti niektore jedla hlavne cestoviny. Neviem teda ako ste riesili to ze boli nonstop od rana obsadene lehatka vsade, nemali sme ani raz za dovolenku moznost si lahnut na plazi a to sme velakrat isli este pred 10 rano pozriet ci neni nieco volne (dopoculi sme sa neskor ze urcity personal ked ste im dali znacnu ciastku tak vam potom cely tyzden drzali lehatka) ... to nehovorim o tom akí boli niektorí zamestnanci neprijemní a leniví. Za dalsie - snacky na plazi cely tyzden to iste, ani raz nebola zmena a uplna slabota totalna - stale iba hot dog a hrianka s hovedzim masom a ovocie. Velakrat sa stalo ze som nieco chcela( kavu, snack, cokolvek... a otrasne odvetili ze je pokazeny kavovar alebo ze nieco nejde, nemaju) ako nahle si mala naramok schovany ze ho nebolo vidno tak ti nic nedali bez toho aby si im to ukazala, takisto v celom hoteli nemali sumive vino a drinky boli za poplatok( cuba libre, sex on the beach) ..no hnus...Na bare sa mi viackrat stalo ze uprednostnili muzov pred zenami. Izba nebola dobre upratana , vsade prach a kachlicky na wc spinave flaky.
Mali sme deluxe izbu s vyhladom na lagunu a zrovna tam oproti prebieha vystavba novych domov cize od 7 rana neustale hluk zo staveniska. No ako za tolko penazi by som ocakavala uplne inu kvalitu a nie ako v priemernom hoteli v tunise ci egypte.
Potom sme sa parkrat boli pozriet v rotane a to bol uplne iny svet. Na plazi o 2 poobeda volne lehatka. Snacky uplne uzasne, na bare nas vecer dokonca obsluhovali, mily usmievavy personal. No velmi sme lutovali ze sme si nevybrali rotanu.
Sklamanie obrovske z fanaru a to kazdy tak chvalil.
Ps na balkone sme mali velkeho svaba a na chodbe v nasej budove bol maly had. V minibare absolutne nic nebolo. To sa nam stalo prvykrat v zivote v all in resorte.
@gretulienka156 a este musim doplnit ze my sme boli prvykrat v zivote, to ze sa pokazil mozem konstatovat len na zaklade toho, ze moja znama ktora nejde len tak do hocijakeho hotela tu bola v 2023 a neskutocne si vsetko vychvalovala natolko ze len z toho dovodu sme isli do fanaru.
Inak by som sem uz nesla a to nie som nejaka rozmaznana. Ved uvidite ale ked si pozriete najnovsie recenzie tak asi aj to o niecom hovori.
Ono ked mate premium all inclusive tak sa k vam spravaju uplne inak aj celkovo je vsetko ine takze v tom je velmi velky rozdiel. Inak more v zatoke bolo pekne ciste , okolo noh vam plavaju velke ryby co je nezvyk a v piesku su diery kde ziju takze zivocichy ( červy a kraby) zatoka zapachala rybinou ale bola cista.

@alkad my sme prisli predvcerom a teda fanar sa dost pokazil, rotana bola super