icon

Opatrenia v hoteloch na Slovensku

28. júl 2021

Prosím Vás, nesledujeme správy, lebo z toho je každý deň iný chaos. Ak sme nezaockovani a chceme ísť v polovici augusta niekde na predĺžený víkend, čo musíme mať?
Tie testy, budú nejaké zadarmo? Prípadne ak poviem pri AG, že mám príznaky, otestujú nás zadarmo? Ďakujem za pomoc.

martina1201
28. júl 2021

Čo ktorý hotel vyžaduje si treba zistiť v hoteli, najlepšie koncom týždňa predtým než nastúpite. Dnes možno platí iné než bude platiť potom.My tiež budeme mať pobyt v polovici augusta a predtým vo štvrtok si zavoláme nech máme šancu to aj splniť.

bosorka2302
28. júl 2021

od nas nepytali nic ani test ani doklad o ockovani

janai1
28. júl 2021

Do hotelov netreba nič (oficiálne), záleží na hoteli..... Wellnes treba test - záleží na hoteli aký a ako často....
Keď povieš ze máš príznaky tak ta neotestuju AG ale ideš do karantény a na PCR 🤦‍♀️

simca06022011
28. júl 2021

nie AG ta neotestuju zadarmo teraz nikde... ak mas priznaky ides na PCR, cez korona.gov...

avril299
28. júl 2021

ubytuj sa u sukromnika, ktory prenajima dom/byt (najdes napr na: aribnb, booking) a nemusis nic riesit

choco6
28. júl 2021

Pozor ak povies ze mas priznaky musis ostat v 14 dnovej karantene bez ohladu na vysledok testu ☝️, pretoze to preplaca stat a to by kazdy mohol povedat len aby mal test zadarmo 👍

simca06022011
28. júl 2021

@choco6 prosim ta to je kde napisane, je to nejaka novinka? ja som bola na testoch v piatok, dnom dorucenia vysledkov mi karantena skoncila.

yanni
28. júl 2021

To si zisti tesne pred dovolenkou. Oficialne nepotrebujes nic. Ak chces ist do wellnessu (sauna) ci na masaz, tam vyžaduju test (antigen staci). Ja som bola s detmi zaciatkom jula v dvoch hoteloch a nic nechceli. Mala som sice antigen urobeny (tak 10 E zase nie je vela) ale nechceli ani test ani vediet ci som ockovana (co nie som a ani com covid neprekonala). My sme obehali cely LIptov a nikto od nas nic napytał.

autor
28. júl 2021

@choco6 veď to mi aj napadlo, že každý by to takto mohol spraviť.

autor
28. júl 2021

@yanni na Liptove to poznám, tam je to v pohode.
No uvidíme čo bude o dva týždne, to asi zbytočne teraz to chcem zistiť, čo vzkrsne v hlave tým "hore" 🙍

hettinka
28. júl 2021

Ja som bola teraz v malom penzióne, nechceli nič. Som ockovana, ale doklad nepýtali.

choco6
28. júl 2021

@simca06022011 Ale to iba v pripade ak nahlasis ze mas priznaky, ale mozno to uz neplati a videla som to uz davnejsie. Keby sa nemenili tie ich vyhlášky hore dole clovek by z toho nebol taky zmätený 🤦

simca06022011
28. júl 2021

@choco6 ja som mala priznaky, prehrabala som aj celu korona.gov. a nic take som tam nenasla teraz ale aj tie informacie su tam na tom webe velmi slabe.. iba povinna 14dnova ak sa pride z inych krajin "nezelenych". Preto som sa pytala z kade je tato infoska.
Prakticky by to bolo na nervy, lebo som chora, musim ist k lekarovi, ale potrebujem vysledok testu, objednam na PCR a ked mi pride negativny dalej by som musela sediet doma chora a k lekarovi by som nemohla ist. Toto ked zavedu normlane oficialne, tak by ma porazilo.

yanni
28. júl 2021

Aj v Tatrach bolo v pohode. Nikde nic. Len odstupy a rusko (kapr na lanovka). Ale isli sme v jednej kabinie len sami, tka ani to rusko som nemala. Snazila som sa v "uzavretych" priestoroch nemiesat s cudzimi. Ako v hotelovej restike to az tak neslo alebo v aquaparku ake zase myslim, ze uz by pomaly mohli vsetko zrušit.

ddd333
28. júl 2021

Nič nič nič

kristina1_9
2. aug 2021

@yanni
Prosím v akom aqua parku v tatrách ste boli kde nepýtalo test? Ďakujem 🤗