Oplatí sa navštíviť Bledský ostrov?
Ahojte, chceme sa po ceste zastaviť pri jazere a teda našla som si časy aj miesto odchodu loďky na Bledský ostroj len teda boli ste prosím niekto? Oplatí sa to? Vychádza to na 30€ čo nie je tak veľa, no viem si predstaviť ich využiť aj lepšie ak to nie je nič extra 🙂 Ďakujem pekne.
Podľa mňa nie
ja som mala v plane ostrov aj hrad a nestihli sme ani jedno..ale tak nejak to nelutujem...
my sme tam nesli, lodka sa dala platit len cash, co sme nemali, a okrem toho je tam vela schodov hore, ziadny tien
inak ja odporacam prechadzku okolo jazera..trva to sice okolo 3 hodin, ale stoji to za to....su tam krasne stare vily
Nejdeme tam priamo kvôli tej loďke 🙂 chceli sme sa prejsť okolo jazera, prípadne pozrieť nejaké cyklotrasy, okúpať sa a ak by ostal čas isť aj na ten ostrov, ale asi to vypustíme 🙂

@anonym_autor no tak záleží čo odo toho očakávaš. Je to len malinky ostrov s kostolom.
My sme boli a páčilo sa nám to ale bolo to vrámci toho, že sme šli na hrad a okolo celého jazera. Ak by som mala ísť len kvôli tomu ostrovčeku tak nie