icon

Označenie izieb v ponukách cestovných kancelárií

9. jan 2023

Ahojte, potrebujem poradit. Vyberam nam dovolenku. A narazila som na taketo oznacenie izieb. Jedno s hviezdickou, druhe bez. Rozdiel v celkovej cene cca 500€ (s hviezdickou lacnejsia). Nikde neviem najst, ze aky je ten rozdiel. Neviete nahodou? Nestretli ste sa s tym? 🙏
Dakujem

Označenie izieb v ponukách cestovných kancelárií
66bublinka66
9. jan 2023

Zvyčajne dole býva vysvetlivka čo tá hviezdička znamena

petamich
9. jan 2023

hladaj vysvetlivky 🙂 hviezdicka nie je ziadne univerzalne oznacenie typu izby, k hviezdicke vzdy prislucha vysvetlenie

mozno ta jedna ma pevne pristelky a druha mobilne ale to len tipujem

autor
9. jan 2023

@66bublinka66 vazne? 😂🙈
@petamich nikde vysvetlivka k tomu nie je. Presla som celu stranku 🤷‍♀️
Jedina vysvetlivka s hviezdickou co tam je, ze musia byt vyplnene vsetky udaje oznacene hviezdickou …

Baby je samozrejme, ze hned som hladala vysvetlivku. Som sice blondina, ale nie debil 😂😂😂😂

petamich
9. jan 2023

😅 velmi sa ospravedlnujem, tak potom bud sa spytat priamo cestovky/sprostredkovatela alebo skus poslat napr. mne link, ze ci nahodou nebudeme mudrejsie (aj ked si nemyslim, ze si nieco prehliadla, ked si to cele presla)

autor
9. jan 2023

@petamich ved nemas za co sa ospravedlnovat. Mala som to dat do uvodneho prispevku (vzhladom na to, ze ake skvosty sa tu v poslednom case vyskytuju). Tak napisem priamo im. Lebo som sa s tym este nestretla ani ja.
Dakujem 🙂

autor
9. jan 2023

Ha, asi som na to prisla. Jedna bude z vyhladom na more asi 😀

zalka
9. jan 2023

Autorka,
ja som si raz všimla pri nejakej ponuke ubytovania, tiež také ako hviezdička alebo proste ináč označenú izbu kt. bola pomerne lacná, a našla som tam, že bola niekde v suteréne, alebo na prízemí.. tj. že komfort ubytovania bol úplne mimo ... ale cena bola dosť nižšia oproti iným.
A potom prišiel covid, takže neviem presne ako to bolo. Len ak bola izba s výhľadom na more tak to bolo označené a napísané.

autor
10. jan 2023

@zalka dakujem. Tiez mi to napadlo. Vezmem tu drahsiu, ak mi neodpisu dnes. Ani na Invia som nenasla, ze preco je to tak oznacene…
Ale fakt ma to zaujima 😀

zalka
10. jan 2023

Daj potom vedieť....

athom
Odpoveď bola odstránená
dlucy
10. jan 2023

Moze byt ze ide o rodinnu izbu treba hladat ze co to znamena. Moze to byt cokolvek od rodinnej izby po lux izbu. Vyhlad na more spolocny bazen treba sa kuk.

dlucy
10. jan 2023

@athom nie vsetky economy izby su v suterene

athom
Odpoveď bola odstránená
autor
10. jan 2023

@zalka dam.
@dlucy Hladam stale 😀 pisala som aj do invie, uvidim co odpisu.

athom
Odpoveď bola odstránená
autor
10. jan 2023

@athom nie nie. Ten prvy obrazok je priamo cez Koala. Potom mi napadlo to najst cez inviu, ci tam nie je vysvetlenie. Ale nie je ani tam.

Ja pridam link. Lebo mozno som fakt debil a niekde to tam je a ja to proste nevidim 😀

https://koala.sk/dovolenka/cyprus/chrysomare-be...

https://www.invia.sk/hotel/cyprus/ayia-napa/chr...

dlucy
10. jan 2023

@athom preboha to muselo byt 🤦‍♀️

dlucy
10. jan 2023

Ta hviezdicka podla popisu znamena priestranna 4 lozkova izba. Ze je väcsia ked si pozries popis izieb sedi mi to na jedinne.

autor
10. jan 2023

@dlucy ale ta z hviezdickou je o 500€ lacnejsia ako bez hviezdicky

dlucy
10. jan 2023

Aha tak som to zle pochopila moze byt ze ta izba ma vyhlad niekde na krajinu alebo bez balkona cokolvek. Radsej sa opytaj nech nemate daku blbu izbu.