icon

Parkovanie na letisku Kraków

8. aug 2025

prosím vás ,keď si nechávate na letisku auto na pár dni , tak si dopredu rezervujete miesto?
Počula som ,že netreba , že sú voľné. Viete mi to potvrdiť?

hellionka
8. aug 2025

neviem Ti to potvrdiť, ale my sme si vopred rezervovali u tých prenajimatelov blízko letiska … Na letisku neviem. Nevyzerá to veľké letisko, asi by som neriskovala.

autor
8. aug 2025

a ak niekto parkoval aj na letisku blízko kde netreba odvoz - napíste mi kde, prosím,nepoznám to tam

guudy
8. aug 2025
@anonym_autor

a ak niekto parkoval aj na letisku blízko kde netreba odvoz - napíste mi kde, prosím,nepoznám to tam

@anonym_autor skusala si pouzit google? Najdes tam presne tie informacie, ktore hladas. Aj s mapou letiska, kde si pozries, ktore parkovisko je ako daleko od terminalu🤷🏼‍♀️

mirka47
8. aug 2025

@anonym_autor ja som asi 2 mesiace dozadu nechala auto na parkovisku pri letisku. Nie na parkovisku letiska!! Tam sa nedoplatite tak pozor na to. Nemala som žiadnu rezerváciu a kludne som zaparkovala. Prisla som v noci, je tam strážnik/vrátnik...platila som až pri odchode cez automat. Za asi 6 dní som zaplatila cca 40 eur. Manžel dávnejšie parkoval tiež na parkovisku a mal rezerváciu...ale nikto to od neho nechcel

autor
8. aug 2025
@mirka47

@anonym_autor ja som asi 2 mesiace dozadu nechala auto na parkovisku pri letisku. Nie na parkovisku letiska!! Tam sa nedoplatite tak pozor na to. Nemala som žiadnu rezerváciu a kludne som zaparkovala. Prisla som v noci, je tam strážnik/vrátnik...platila som až pri odchode cez automat. Za asi 6 dní som zaplatila cca 40 eur. Manžel dávnejšie parkoval tiež na parkovisku a mal rezerváciu...ale nikto to od neho nechcel

@mirka47 kukam to teraz cez google maps , to parkovisko na letisku je P1 P2...?

arieska
8. aug 2025

My keď sme išli pracovne tak sme raz parkovali na parkovisku DARKO. Je to malé parkovisko rovno oproti letisku - len prejdeš cez kruháč pešo a si na Termináli. Treba ale rezervovať miesto lebo keď sme leteli druhý krát tak týždeň pred odletom už nebolo miesto. Na týždeň bola cena okolo 40 €
Na letisku sú ceny vyššie - okolo 60-70 eur za týždeň - v parkovacom dome aj na vonkajšej ploche. Tiež by som si miesto rezervovala pre istotu. Zaevidujú ťa do systému a rampa ťa už automaticky pustí, nič neriešiš. Nezabudni si dať rezervu s časom príchodu-odchodu pretože ak náhodou lietadlo pomešká alebo prídeš skôr na letisko tak ťa nepustí a musíš ísť riešiť do kancelárie.
Keď som letela súkromne a nechcelo sa mi veľa platiť za parkovisko tak som parkovala na odľahlejšom parkovisku, vtedy tam bol transfer. Ale to sa mi nezdalo také pohodlné. Ešte cestou na letisko ok, ale cestou z letiska nám meškal spoj, mali sme prísť o 21, prišli sme po polnoci, nemohla som sa pánovi z transferu dovolať (nakladal ľudí, potom volal hneď späť) ale celkom som z toho mala nervy.