icon

Parťáčku na dovolenku s deťmi

margaretka28
10. aug 2025

Ahoj, hľadám parťáčku na dovolenku s deťmi. Ja 41 a chlapci 9 a 12. Túžime vypadnúť a tento rok nemáme s kym ísť. Termín od 11.8 - 23.8.Žiadny extra luxus nepotrebujeme. Destináciu dohodneme spoločne.

slavomira236
10. aug 2025

@margaretka28 ja chodim sama s detmi. Tohto roku sme boli 2 krat uz 11 a 8 r. Aneboj partakov si tam najdete. Tiez este nieco pozeram na koniec prazdnin nejake last no tie ceny mi ako last nepripadaju..

margaretka28
autor
11. aug 2025
@slavomira236

@margaretka28 ja chodim sama s detmi. Tohto roku sme boli 2 krat uz 11 a 8 r. Aneboj partakov si tam najdete. Tiez este nieco pozeram na koniec prazdnin nejake last no tie ceny mi ako last nepripadaju..

@slavomira236 akosi sa bojím sama, predsa človek nikdy nevie čo sa môže stať. No veru tie ceny aj s odletom zajtra si tak držia cenu že hrôza.

mircalla
11. aug 2025

@margaretka28 Ovela radsej sama s detmi (robim to bezne mali menej rokov a dokonca to bolo dost dobrodruzne bez CK), ako s niekym, koho nepoznam a vobec mi nemusi sadnut (alebo deti) resp. my im. Moze to byt slusne fiasko. Toto by som neriskovala..

matapo
12. aug 2025

...ja chodím sama s troma deťmi už roky. Nikdy ma nenapadlo hľadať partacku. Čo niekto ďalší tak aj prispôsobovanie sa a kompromisi. Ale ak má obavy že niečo sa môže stať a tak. To púšť z hlavy, nemá zmysel takto dopredu zamýšľať.