icon

Partner ma pozval na dovolenku

6. júl 2023

Ahojte,som so svojím partnerom rok,teraz sa rozhodol ,že má chce pozvať na dovolenku,ja študujem ,on pracuje v Rakúsku.Lenže mne to je blbé a neviem či mám ísť s tým že mu niečo prispejem aj keď nechce ,alebo mám ísť aj tak lenže veľa peňazí na prispetie nemám,keď som mu povedala že pôjdeme až keď ukončím školu,tak on chce ísť ten rok,ako by ste sa zachovali na mojom mieste ? Jedná sa o dovolenku v Turecku

adriannasvk
6. júl 2023

Ak ta pozval chod. My sme boli s muzom takto na prvej dovolenke. Ja som nemala na celu,on sa smial,ze to zaplati, ze co riesim 🙈 vydupala som si ale,ze som mu aspon trosku prispela, kolko som mohla. Pripadne ho mozes pozvat ty na dovolenke na nejaku vylet. Ale neries to vobec, ked ta chce zobrat,urcite chod

zmrzlinka2021
6. júl 2023

Išla by som úplne v pohode. Píšeš, že partner, čo je budúci manžel, tak nevidím jeden dôvod prečo neísť a nedať si to zaplatiť. Ak máte vážny vzťah, ľúbite sa, tak neriešte peniaze. Mne manžel ako frajer platil všetko a to sme chodili dva roky.

liljana
6. júl 2023

Navrhni mu, ze ako zena zaplatis tretinu. Je to slusnost a nebudes posobit ako nejaka vyzirka. Ak povie, ze pozyva a plati on, tak mas vyriesene.

lalilla
6. júl 2023

Uz by som bola zbalena a cakala pred dverami 😀
Ked to chce zaplatit a vola ta tak chod. Stale ho mozes pozvat aspon na veceru, alebo zaplatit drinky ci snacky.

bolarazjedna
6. júl 2023

Ak by si sa cítila blbo, že to máš od neho zaplatené, tak neni možnosť privyrobiť si cez leto? Alebo navrhnúť, že o rok zase platíš ty aj jeho čiastku.

la_dolce_vita
6. júl 2023

Pozval ta, chce byť s tebou, užívať si dovolenku, tak kde je problém... navyše si študentka. Tu sa každá predbieha, ktorá viac zaplatí, nechápem, čo sú to za trendy. Mne príde normálne, že partner ma pozve a zaplatí, nikdy som si dovolenku neplatila sama a to zarábam.

zmrzlinka2021
6. júl 2023

Keď budeš zarábať, zaplatíš ty

melanta
6. júl 2023

Za ten rok si zrejme všimol, že si študentka. Vie, že nemáš peniaze. On má a pozval ťa, čiže nerobí mu problém zaplatiť to, aby si mohol užiť more a dovolenku s tebou. Tak mi nedáva logiku riešiť to. Proste choď a užívaj si to.

maranta_leuconeura
6. júl 2023

No co, tak si to tam na nom odpracujes 😉😆 uzi si dovolenku

h2
6. júl 2023

Pozval ťa, ty si mu vysvetlila tvoju situáciu ohľadom financií, on napriek tomu chce, aby si s ním išla a nič neplatila, tak choď. Keď vám vzťah vydrží, kým budeš zarábať ty, môžeš ho potom pozvať ty, keď by si mala mať kvôli tomu teraz zlý pocit.

0silvia0
6. júl 2023

Konecne normalny chlap🙏

denisah6
6. júl 2023

Ja by som šla, ale porozprávala by som sa s ním, že sa necítim úplne komfortne kvôli tomu a že sa chcem nejak revanšovať.
Inak tiež som mala podobný "problém", že ma nikdy nenechal platiť keď sme niekam išli, až mi to bolo už veľmi blbé a nechcela som chodiť nikam potom. Nakoniec som to riešila tak, že som nakúpila potraviny, keď som vedela, navarila a napiekla koláče, ktoré má rád.

thereisabear
6. júl 2023

Určite by som išla. Snažila by som sa mu to vynahradiť v budúcnosti, podľa možností.

vanilkovazmrzka
6. júl 2023

Chod a neries 🙂 ked to spolu potiahnete dlhsie, este budes mat kopec prilezitosti oplatit mu to 🙂

bety19
6. júl 2023

Sú tam krásne výlety - plavba loďou, alebo parádne nákupy tak niečo mu tam vynahraď 🙂

la_dolce_vita
6. júl 2023

Budeš mu robiť príjemnú spoločnosť... to je pre chlapa na nezaplatenie, najmä ak nemá problém s peniazmi.

princess59
6. júl 2023

Normálne choď, aj my sme tak boli na našich dovolenkách. Kým som študovala všetko platil priateľ (teraz už je manžel). On pracoval a ja som mala iba brigády, prišlo mu to úplne normálne že ak niekam pôjdeme či už výlet alebo dovolenka bude to platiť on. Ja som vždy vrámci svojich možností zaplatila jedlo, kino, alebo výlety....nikdy to odomňa neočakával.

vroni
6. júl 2023

Toto je iný level zakomlexovanosti!!!! Mate vzťah alebo vediete spoločne účtovníctvo? Ak na to ma a pozyva, nevidím dôvod, prečo by som nešla. Nie je to náhodný známy z internetu, ktorý caka, ze si pozvanie odmakam v horizontálnej polohe. Revanšujem sa pekným vyletom, suvenirom alebo príjemnou večerou po návrate a ideme ďalej.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
la_dolce_vita
6. júl 2023

@vroni súhlas, mne to tiež príde minimálne čudné nad niečim takým polemizovať. Asi som už naozaj stará škola ☹. Chceme gentlemanov a keď ním aj sú, tak nevieme ako sa zachovať.

svetlonos
6. júl 2023

Ahoj,
s priatelom ame boli 6-7 tyzdnov za ozaj ze turbulentnych okolnosti.
Travilibsme spolu v tom case takmer kazdy den niekolko hodin.
A po takom kratkom case pozval na dovolenku on mna. Cakal, pokial dostanem volno kedze kolegyna vypadla.
A isli sme. Peniaze nechcel.
Ano, bolo to sialene po tak kratkej znamosti ale pri jeho ponuke stravit spolu cas kazdy den, som bola stastna a okamzite mu povedala - ano pojdem a rada 😀 On myslel, ze odmietnem a tiez bol rad, ze som jeho ponuku prijala.
Aspom tam som nieco zplatila, obed, zmrzlinu, kavu. Chodili sme aj na nakupy. V jednom obchode sme si dali nieco odlozit, nadruhy den mi dal svoju kreditku, nech si to idem zaplatit.
Takze ja ozaj neviem, co riesis.
A podotykam, nebola som studentka, masom vtedy 27 rokov.

zmrzlinka2021
6. júl 2023

@elizabet173 tak hádam nechodia spolu len zo srandy

guiseppinka
6. júl 2023

@vroni tie tvoje opisy ma stale tak dobre pobavia😂😂😂

Aj ja som bola studentka a frajer makal v at, uz bol par rokov po skole a ked sme nieco riesili, tak mi nedovolil platit nic... Dokonca spolubyvajuci a dalsi kamosi, vsetci toho casu pracujuci, si odo mna nenechali ani pivo zaplatit a mne nedovolili ani svoju utratu zaplatit... Lebo ved som studentka...
Chod, uzi si dovcu a revansujes sa niecim inym...

x_mery_x
6. júl 2023

Ja som vtedy priatelovi na zaciatku platila dvakrat celu dovcu a sme tu zijeme :D teraz cakame druhe dieta som na urade prace a tak vsetko plati on :D

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
xeniii
6. júl 2023

Prečo by ti to malo byť blbé. Chce ísť s tebou na dovolenku, zjavne na to zarobí tak ako prečo by si nešla? Veď to nie je z vypočítavosti alebo niečo, ty si sa mu o dovolenku neprosila. Len pekne choď a užite si ju spolu

mk1111111111
6. júl 2023

A co pojde sam? Ci ma inu zavolat, ktora zaraba? Vie, ze nezarabas, tak Ta pozval, nic neozvicajne. Zbal sa a uzite more

domkakvet
10. júl 2023

Chod s nim na dovolenku, je to v pohode.

puertorico
10. júl 2023

Ak ti to je blbé, povedz že pôjdeš , a keď budeš zarábať tak ho pozveš ty 🙂 určite choď a uži si to .
inak aj mne by to bolo blbé , ale nikde nie je napísané že ho v budúcnosti nemôžeš pozvať ty.