Pekné oblasti na severe Chorvátska
ahojte, viete mi poradit nejake pekne oblasti na severe v blizkosti Puli, Umagu, hlavne bez jezkov, pripadne oblasti kde necestovat.
Nebol náhodou niekto v Bašanii?
My sme sa akurát včera vrátili z Chorvátska. Boli sme na Istrii, ale v campingu. Istria premium camping resort,, ale pláž kamenista, bez zvieratiek 🤣🤣🤣 a všade kopec slovákov a Čechov. Som sa cítila ako na dovolenke na Slovensku 🤪
Baby, ja sa ešte tak opýtam, viem, že je to posledné roky záhul, ale oplatí sa ísť ešte do Chorvátska na blind? Na FB som čítala, že nech to ani neskúšam, iní zase písali, že vždy sa tam dá nájsť ubytko...
@dominika1988 Neviem, ako je to v Chorvátsku momentálne s ubytovaním. Ale my sme na blind boli naposledy asi pred 13 rokmi. Pol dňa sme hľadali ubytovanie (august). Všetko, čo bolo ešte voľné a čo nám ponúkli, boli malé tmavé a špinavé "diery". Bolo mi do plaču. Hotel mal voľnú poslednú dvojlôžkovú izbu a my sme boli so svokrovcami + malé dieťa, takže sme to nevzali. Nakoniec sme našli malý rodinný hotelík. Tiež mali poslednú voľnú izbu, ale že na ďalší deň sa im uvoľní ďalšia. Takže sme sa všetci 5 jednu noc vyspali v dvojlôžkovej izbe (pre majiteľov to nebol problém, keďže vedeli, že na ďalší deň vezmeme druhú izbu). Chlapi spali na nafukovačkách😅 Na ďalší deň svokrovci dostali izbu, tak už potom bolo fain. Ale v ten prvý deň to bol stres. Prvý a poslednýkrát! Odvtedy vždy týždeň dopredu niečo zajednáme.
@sovica týždeň dopredu stačí??? to by bolo super, aj keď ja som taký magor, že si zo sekundy na sekundu zmyslím, že poďme 😀 to by bolo ideálne, ale aj ok, týždeň sa dá... kde si hľadáte ubytko? cez akú stránku? Vďaka
@simonecka008 vieš čo nie sme blízko mora. Je tu 22 plazí, takže si môžeš vybrať kde pôjdeš. Ubytko mame už 4 rok to iste
@queen_mary minimalne dve hodiny na letisku MUSIS byt. Vcerajsia Vieden.. Nepisem o zaspatej BA.
@dominika1988 my sme tu akurat,a uz 4x som poori ceste videla ludi s tabulou apartman na prenajom,cize da sa....zalezi asi kde, my sme v Omisi
@dominika1988 Väčšinou si zadám na booking.com lokalitu, dátum, koľko osôb a podľa toho, čo mi vyhodí už len pozerám. Ak sa mi niečo zapáči, tak zväčša napíšem priamo na hotel, nech mi spravia cenovú ponuku. Napríklad na booking nie je vždy uvedená strava a my chceme väčšinou polpenziu (raňajky a večere). Zatiaľ mi to vždy nacenili cez hotel lacnejšie aj s polpenziou, ako bola cena na booking bez polpenzie alebo len s raňajkami. Tak isto sa dajú cez googl nájsť majitelia apartmánových domčekov (mail + tel.).
@janka2501 My keď sme takto na blind hľadali, tak tiež stáli ľudia s tabuľami a ponúkali apartmán, ale boli to už naozaj len izby, ktoré nikto nechcel. Ja nie som náročná. Naozaj nepotrebujem all inclusive v Dubaji, ale čistotu, svetlé miestnosti, v ktorých sa dá aj pohybovať, nie len otočiť, funkčnú a a čistú sprchu, kuchynku atď. to naozaj chcem. A to, čo nám ponúkali, z toho mi bolo fakt do plaču. Možno sme len mali smolu a niekto má práve s týmto dobrú skúsenosť.
@martinam1986 jednoznačne ostrov Krk...a miesta ako Baška, Malinska, alebo kľudnejšie Šilo. Cca 7 hodín cesty, nádherné more a keďže to nieje úplne otvorené more tak teplota vody úplne super.
@queen_mary momentálne sú veľké problémy s leteckými spoločnosťami, štrajky, malo zamestnancov, kopec letov preložených alebo zrušených takže určite musí byť na letisku v dostatočnom predstihu. Ja som sa z Chorvátska teraz vrátila, necelých 7 hodín cesty a vôbec to draho nevyšlo... Takže ak su rozhodnutí pre Chorvátsko určite dobra volba
@liljana Presne tak.Ja som volakedy Bulharskom opovrhovala že tam musi byť more o ničom a chodilo sa tam za éry mojej babky.Ale raz sme boli na pláži v dedinke Sinemorec a krása.Všetko v jednom lesik, riečka Veleka oproti moru a ešte aj skaly ako v Irsku.Plus dovolenka za facku a pomenej ludi na pláži.
@martinam1986 presne tak, včera sme sa vrátili z ostrova Rab a úžasné more
@maxiva ahoj, prepac ak nechces odpovedat rozumiem, ale mozem sa spytat, kde je taka krasna pieskova plaz? Ideme zajtra s malym, neplanovane, musim narychlo zohnat ubytko 🙈
A na kamienkovej bude zas kvikat ze sa nudi.
Dakujem velmi velmi, Katka
@plnenapaprika to je ostrov Rab.. Časť Lopar. A na fotke je pláž Sahara
@maxiva dakujem moc, si zlata ❤
@plnenapaprika v pohode
@martinam1986 naši známi su teraz na Vire, apartmán pre 4 osoby, terasa s výhľadom na more, 8 noci 500e.

@queen_mary najskôr z Bratislavy na Letisko do Viedne .A naspäť sme mali medzipristátie na Malorce .Autobus do Viedne ,lietadlo z letiska autobus do destinácie .A tak tiež späť