Peloponéz - Hotel Aldemar Olympian Village

sanny2993
2. jan 2024

Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?

Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂

girko
12. jan 2025

@21091979 Ďakujem za postreh… mám prostrednú už dospelú dcéru, ktorá má Aspergerový syndróm, tak viem, o čom to je…Ideme len s najmladšou 11 ročnou , odlet o 5:00 máme odskúšaný. Väčšinou vstávam okolo 3:00 ráno, tak vstať o 1:00 nemám problém…Nám skorý prílet do rezortu vyhovuje.V Turecku, keď mala dcéra 9 rokov, sme to dali v pohode. Horšie je to s malými deťmi…
Do jedného kufra strčíme plážovú tašku, veci na kúpanie, kufre necháme na recepcii, prezlečieme sa do plaviek a šupneme sa do vody. Miestnosť na kufre tam nemajú? To si myslím, že by už mal byť štandard….

nikdenikto
16. jan 2025

@21091979 ale veď toto je bežné, príchod v ranných hodinách do hotelov. S tým treba počítať. Nikto nekáže ľudom sedieť 5 hodín pri klíme na recepcii 🙈 Už od rana máte možnosť využívať všetky služby hotela. Treba si dať do príručnej veci na kúpanie, prezliecť sa v Spa napríklad a sup k bazénom na drink. Mne to napríklad vyhovuje takto viacej. Vadilo by mi prijst do hotela vecer 21:00 a ráta sa mi to ako prvý deň dovolenky….

Dostala som od známej info, VRAJ Hydrotour do novej sezóny zazmluvnil s hotelom, že ich klienti budú bývať len v rekonštruovaných častiach hotela. Uvidíme, aká bude skutočnosť. Ja už mám rezervovanú štandard izbu 2+2 a dúfam že poletíme o 5 ráno, nech si pekne užijeme celý prvý deň dovolenky 🙂

simax5
16. jan 2025

@nikdenikto my ideme aj tento rok, minulý rok sme boli v zrekonštruovanej izbe, len jedna nevýhoda, že úplne vzadu, sme sa dosť nachodili. Bývali sme v izbe 5111. Máme tiež zloženie 2+2

kikus1612
16. jan 2025

@simax5 Dobry den, aj my ideme tento rok do tohto hotela, kupila som izbu v bungalove s vyhladom do zahrady,tak dufam bude dobre a dostaneme tiez novsiu izbu.

simax5
16. jan 2025

@kikus1612 my sme mali presne tento bungalov v s výhľadom do záhrady. Vyzeralo to takto, izbu sme mali na prvom poschodí

kikus1612
16. jan 2025

@simax5 Boli ste prosim spokojny? Nechceli sme standartnu izbu,tak zato sme zvolili tento tip izby a dufame,ze su o nieco lepsie ako klasicke.
Su tieto bungalovy daleko od mora?
Nemohli by ste prilozit foto aj z izby? Ďakujeeem 🙂

simax5
16. jan 2025

@kikus1612 boli sme veľmi spokojní, preto ideme zasa 😃. Posielam foto izby, aj mapku, je to veľký areál, je to ako dedina 🙂. K moru cca odhadom 5 - 10 minút, ako nič strašné, len človek trocha je lenivý keď je na dovolenke 😃, aspoň sme nepribrali a prešli sme sa.

simax5
16. jan 2025
simax5
16. jan 2025
kikus1612
18. jan 2025

@simax5 Jeeeej, vy ste mali zrekonstruovane izby, to ste mali super, dufam,ze aj nam daju :/ Citala som,ze je to ako mala dedina :D A niekde som citala,ze tieto bungalovy su vzadu niekde,ale aspon vyhoda by mohla byt,ze sa tam da menej pocut hluk z programov :D Ďakujem za fotky 🙂

simax5
18. jan 2025

@kikus1612 áno, tam vzadu bolo super ticho, my sme boli s kamošmi, mali izbu vedľa nás, tak sme po večeroch sedeli na balkóne, počúvali cvrčky, kecali a drinkovali. 🍹😃

21091979
18. jan 2025

@nikdenikto no pre nás bol ten príchod tak skoro problém...hlavne teda pre dcéru tá bola úplne zničená z toho....nám viac vyhovuje ten príchod o 15h ale odpočinutý a hneď ubytko ...inak čo píšete že by mali byť hostia od Hydrotour byť len v zrekonštruovaných častiach to by bolo aké super 🙏👌 dúfam že to bude pravda ...min.rok sme mali apartmán z výhľadom na more akože nebol zrekonštruovaný ale nebol ani najhorší ..čisto tam bolo a bez plesní ....bolo vidieť na nábytku aj v kúpeľni že teda už čosi to pamätá ale dalo sa to ..už neviem koľko rokov vraj tento rezort odpovedá cestovkám že sa chystá staré časti zrekonštruovať a stále nič 🤷 vraj najhoršie sú apartmány hneď vedľa recepcie v tej hlavnej budove vedľa tobogánu myslím že od čísla 100 po 500? Neviem presne ...už by naozaj to mohli si dať teda do poriadku vek každý rok majú celý sezónu úplne plno tak snáď niečo aj vyrobia

21091979
18. jan 2025

@girko jej tak viete o čom hovorím keď máte aj vy doma dcéru s AS (aj keď samozrejme každý asperger je iný a teda má aj iné problémy ) mojej dcére práve vadia také skóre čase ....celkovo je pre ňu aj stres alebo skôr taká nervozita z lietania (musím jej dať kinedril,proti hluku sluchátka ,žuvačku a celú dobu je strnuta zviera operadlo a pozerá len jedným smerov von oknom) samozrejme na dovolenku chce ísť ale nieje to úplne bez prekážok...tu sme mali problém aj z jedlom točí len pár jedál a zrovna tu nemali to čo bežne jedáva tak prežívala na suchých hranolkach a cerealiach..neskôr zjiedla taký malý cokokolacik ...takže aj z týmto problém ..ešte tam ochorela tak galeje doslova pretože Grécky lekár ju musel vyšetrovať ,dotýkať sa jej čo ona neznáša dotyky no komplikované..tak ale teraz už vieme do čoho ideme keďže 2x a dúfam že tu minuloročnú pokazenú dovolenku si tento rok normálne užijeme ☺️

21091979
18. jan 2025

@girko a miestnosť na kufre tam nemajú..kufre sú odlozené vonku pred vchodom na takom ostrovčeku ..(nedovolia ich dať na recepciu) prezliecť sa môžete aj rovno na pláži je tam taká prezliekacia kabínka ak by ste chceli využiť čas nie čakaním na recepcii či v snack bare....

simax5
18. jan 2025

@21091979 jeeeej, tak idete znova? Tak príjemnú dovolenku, už nech je všetko tip top.

21091979
18. jan 2025

@simax5 ano ideme znova..min.rok sme boli pol dovolenky zavretý v izbe pre chorobu dcéry ..čiže sme si ani nič neuzili len prvé 2dni...tento rok už sme si to inak zorganizovali ideme od sob.a až 19.7 (min.rok sme boli od stredy a už hneď 3.7 takže aj more bolo také studensie a hlavne veľké vlny )..a beriem tento rok lieky snáď aj pre susedov 😅 dúfam že ich nebudeme potrebovať ...vyhýbame sa klíme a nápojom z automatov (ľadové)...beriem topánky do vody a viem že nemusím vláčiť uteráky a osušky (sú na izbách)...dúfam že nám to tento rok víde 😌 akurát od min.roku to dosť podražilo zase...tento rok idem len ja z dcérou a platíme rovnakú cenu ako keď sme boli min.rok ešte aj z mužom 🤷 dúfam že aspoň tu daň nezdraželi

simax5
18. jan 2025

@21091979 som čítala, že Vám dovolenka nevyšla. Tak snáď to bude už ok, sa treba pozitívne naladiť 😉.

Nás vyšlo rovnako ako minulý rok, sme kupovali v novembri, ale ideme s výhľadom do záhrady.

kikus1612
18. jan 2025

@simax5 Takze by ste isli znova do bung.s vyhladom do zahrady? Pytam sa,ci sme dobre vybrali :D

simax5
18. jan 2025

@kikus1612 áno, ideme znova.

21091979
18. jan 2025

@simax5 ďakujem...my máme práve rovnako tak apartmán z výhľadom na more ..kupovala som v Dec.a teda bola som prekvapená že tento rok sme síce 2 ale platíme rovnako ako keď sme min.rok bolo 3 🤷 ale je pravda že v cestovke mi povedala že v novembri mali Hydrotour akciu tak asi ste to vystihli...

kikus1612
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikus1612
19. jan 2025

@21091979 My sme naschval kupovali v oktobri uz,lebo zevraj ,velke' zlavy a este stale stoji tolko isto pre 3 ako ked sme to kupovali :D

girko
19. jan 2025

@21091979 Super, že napriek zlým skúsenostiam volíte ten istý rezort. Dcérka potrebuje stereotypy, nemeniť veci, držím palce , aby vám to vyšlo. Užite si dovolenku. Naša aspergerka🙂 je už dospeláčka, naučila sa fungovať v spoločnosti ( nebolo to jednoduché), študuje VŠ. S ňou ideme ešte na jednu dovolenku do Chorvátska už 12x na to isté miesto, nemá rada zmeny. Tam je ako doma….

21091979
19. jan 2025

@girko presne pre toto volíme rovnaký rezort...boli sme min .rok presne tu ...a predtým prvá dovolenka keď mala 11r(skorej sa snou nedalo) a to bolo tiež Grécko rovnaký ostrov Peloponez čiže rovnaké letisko akurát sme boli v Kalogria Beach no tam sa nám moc nepáčilo ...síce by som Ja osobne volila vždy iné miesto ale nedá sa kvôli dcére 🤷...moja sa tiež dobre učí ,má vysoké IQ čo ovšem nieje zas moc dobre pre bežný obyčajný život 😓.ale potešili ste ma že vaša dcéra dokáže (v rámci svojich možností) fungovať normálne a samostatne 🙏dáva mi to nádej aj keď teda je to niekedy (dosť často 😅) strašne ťažké ...Ďakujem za povzbudenie a tiež prajem všetko dobré 🙋🍀

kikus1612
19. jan 2025

@simax5 Môžem sa ešte spýtat,že co vsetko tam maju pre male deti okrem vecernych programov? Myslim mensie tobogany, alebo nejaky vlacik pre deti a tak 🙂 Doteraz kde sme boli vsade mali vecer nejake aktivity pre deticky,ze ci je aj tu takato moznost. Ďakujem 🙂

21091979
19. jan 2025

@kikus1612 deti mali každý večer program buď disco alebo kúzelník atď.pred večerou stali pred jedálňou maskoti a pozívali ...potom je tam tobogan, detsky klub , možnost požičať trojkolky či kolobežky ,vodné športy, mini klub im vymýšľal rôzne programy

kikus1612
20. jan 2025

@21091979 Ďakuujeem 🙂