Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?
Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂
@651janka mna zaujalo co som čitala v recenziach ze niekde bolo to ubytovanie zlé..písali prave v hlavnej budove ze bolo stare,spinave a plesne....ono je strasne zle ked tam clovek ide 1x a to ubytko je take ze polka je vraj zrekonštruovaná a cistá a polka stará a plesnivá...a teraz sa nevie clovek orientovat co ma vobec napisat do objednavky na ubytko...nam napisali v cestovke ze chceme byt ubytovany v zrekonstruovanej casti rezertu ale kde to je a ci nas tam ozaj aj ubytuju asi ani srnky netusia
@21091979 no tak my sme si dnes rezervovali 12.6. ďalšie termíny ktoré nám vyhovovali už neboli voľné. Vlastne nám až tak na izbe nezáleží, lebo fakt sa tam chodíme len osprchovať, prezliecť a spat, ale zatiaľ sme vždy mali šťastie, že izby boli čisté. Tak uvidíme. Pre nas je dolezite aby bola blizko plaz a hlavne any ta bola pekna. Ideme piati, takže aj cena v bungalove bola pre nás cca 400 eur viac. Tak sme dali v hlavnej budove s výhľadom na more, ak bude izba škaredá aspoň výhľad dúfam, že bude pekný 😆. Trosku sa bojím počasia, hádam nebude chladné more 🤷♀️
@651janka inak vlani sme boli na Cypre 4* hotel, keď som čítala tie recenzie, tak som si aj nadávala, že čo som to rezervovala a nakoniec to vyzeralo, ako keby boli recenzie z iného hotela. Všetko bolo čisté, na to ze sme boli 4 mali sme priplatenu rodinnú izbu, ale mali sme obyčajnú len 2 rozkladacie postele. Ale manželská posteľ bola obrovská, že syn tam spal s nami a mali sme ešte stále miesto. Bola to skôr asi chyba CK aj som tej pani písala, ale neodpovedala. Ale ako vravím, pláž úžasná, výlety tiež a do izby sme išli len spat. Hotel mal 2 reštaurácie, jedna na raňajky a obed a druhá na večere, kde vás k stolu odprevadzal čašník, každého usadil, kuchári tam grilovali rôzne špeciality, všetko chutné a v recenzie neboli nič moc 🤷♀️. Neviem, či my sme tak málo nároční ale niektorí nevedie co od dobroty
@651janka potom dajte vediet ako bolo...nam zalezi aj na izbe...ja mam totiz alergiu aj dcera na plesne okrem teda iných preto nam nejde ani tak o vybavenie izby ale o čistotu...my mame izbu tiez objednanu z vyhladom na more ale apartmán neviem v ktorej budeve to vlastne bude 🤷♀️ mam take tusenie ze kedze je to apartman tak asi v hlavnej budove
@21091979 no ja som kvôli tomu rezervovala v hlavnej budove, že aby sme to mali bližšie, lebo keď môj syn má zase problém s verejnými veckami, takže keď pôjde na vecko na izbu aby nemusel ísť pol kilaku tam a späť. Ale ako vravím, nikdy sme nemali špinavú izbu, flaky na stene síce častokrát boli pozatierene iným odtieňom farby ako mala byť, ale pleseň nikdy, prach takisto. Upratovačkam vždy nechávame na posteli 2 alebo 5 eur a vždy bolo všetko tip top, aj uteráky a plachty nám vždy menili každý deň, aj keď nebolo treba. Ale určite napíšem ako to tam vyzerá, keďže ideme dosť skoro, tak hádam to pomôže viacerým. Vy idete kedy?
je super, že sa tu začala táto téma. My ideme do hotela posledný augustový týždeň, tiež sme tápali kvôli izbe (ideme 4) a teda som tiež veľmi zvedavá. Nie sme ničím nároční,min.rok sme boli po dlhej dobe v Grécku (Olympská riviéra) a tiež sme sa veľmi báli recenzií, našťastie aj napriek tomu, že sme mali nefunkčnú klímu hneď nám izbu vymenili...tu boli recenzie vždy lepšie oproti minuloročnej dovolenke, tak hádam to bude fajn...hlavne tie pláže sú tam vraj krásne...takže zapájam sa sem do tejto debaty a som plná očakávaní 🙂
My ideme 23.6.-3.7....tiež môžem potom napísať dojmy 🙂
@viera27 Zdravím..Tiez ideme koncom augusta tam. Vybrali sme bungalow s bazenom. Ešte som nič nepodpísala, preto Vás prosím o radu. Je ten bungalow uplne vzadu? Nevedeli by ste si spomenúť na číslo Bungalowu, prosím? Podľa mapy sú všade. Mám obavu aby sme nedostali ten úplne vzadu od č. Bunagalowu 800 vyššie.. Údajne tie top už majú nemci, VB v Royal časti a u nás ani nie sú v ponuke.
@rinnela poviem Vám že moc sa v tejto mape nevyznám....my ideme 3.7 a máme objednaný apartmán z výhľadom na more....vôbec neviem v ktorej budove to bude ale keďže je výhľad na more tak predpokladám že niekde vpredu ....ale či to bude hlavná budova alebo aká netuším ..mám tiež obavu pretože som čítala recenzie že niektoré ubytko je novšie zrekonštruované a teda pekné ale iné zase nie sú a nevyzeralo to tam moc vábne 😓 mám obavu ktoré bude to naše...príde dosť nespravodlivé že takto rozdeľujú to ubytko pre napr.Slovakov a Čechov a pre Nemcov a iných ....veď všetci myslím platíme tie isté peniaze ,či?
@21091979
@rinnela
@ivkada ahojte, možno vam pomoze moja recenzia.
My sme boli v tomto rezorte už 2x, prvy x sa nam hrozne páčilo tak sme dali repete. Ak idete na dovolenku kvôli moru nebudete ľutovať, je pekne čisté,pozvoľný vstup, raz sme mali každý deň aj vlny aj bolo trochu chladnejšie napriek sezóne, ale kúpať sa vždy dalo.
Prilieta sa na mini letisko, čakajú delegáti, cesta tak do1,5 hodiny. Ubytovanie je naozaj rôzne, určite sa treba vyhnúť hlavnej budove, ta stara, ostatne izby aj domčeky sú pekné, výhľad na more je iba niekde bočne alebo v diaľke.Rezort je veľký ale prehľadný, plážové a bazénové bary su výborné. Vodu pre deti radšej balenu, strava 1x sa mi zdala pestrejsia, hlavne ryby boli, ale hladní nebudete, je aj detské menu , z coho sa nám malý raz dovracal, potom jedol radšej už to co my....vecer byvaju zabavy pre deti, k prenajme su mini auticka, hydrotour ma animatorov , my dovolenku sme si užili, rezort je z tých lepsich, ale 5*by som mu už nedala....tak želám aj vám peknu dovolenku
@erzebet2 takže to sa môžem aj báť či nás naozaj nedajú do tej hlavnej budovy keď sú tam malé izby 😭 ..a to všade je výhľad na more? Pretože nám v cestovke povedali že apartmány buď priamy výhľad na more alebo bočný výhľad na more....a tak sa obávam aby to nebolo v tej hlavnej budove
Ahojte, my sme boli minulý rok v septembri s ročným dieťaťom, nám sa veľmi páčilo, krásna pláž, čisté more, skvelé jedlo aj drinky - kava lepšia na bare, ale naozaj sme boli spokojní. My sme bývali v hlavnej budove s výhľadom do záhrady ešte v nerekonštrovaných izbách, veľký balkón a bolo to úplne v pohode, čisté, žiadne plesne. Je to veľký rezort ale treba počítať, že v okolí nič nie je, ale cestovka ponuka výlety. My sme však s ročnou chceli lebediť, prechádzať sa s kočíkom po móle, stále sme boli na pláži alebo vo vode. Za mňa paráda 🙂
@vladi4444 to ste ma ukľudnili že aj keď ste boli v hlavnej nezrekonštruovanej budove že aj tak tam bolo čisto ...my sme tiež 3 máme objednaný apartmán z výhľadom na more tak neviem kde nás ubytujú...min.rok sme boli v rezorte Kalogria Beach tiež ostrov Peloponéz...rovnaké letisko akurát 10min.cesta do hotela...tam to bolo skromnejšie ..ubytko veľmi malé,jedáleň len jedna a vždy plno čakalo sa v rade, more ďaleko lebo Slovákov ubytovali v časti Boutique a to bolo akoby hneď pri hlavnej bráne na druhom konci od mora, večer o 20 sa vyrojili komáre z presnosťou času a o 21 zmizli ,naokolo nič nebolo len kríky ,wifi len v hl.budove na recepcii inak nikde(to dcére veľmi vadilo má diagnózu AS a ukľudňuje sa videami) na 4 deň sa vyplavili riasy úplné kopce ako blato nemohli ich upratať vraj chránená prírodná oblasť do mora sa nedalo ísť...v izbách bolo ale čisto upratovali každý deň....na recepcii slovenka takže ani jazyková bariéra nevadila, my nie sme narocný ale dúfam že tu to bude lepšie 🙏
@vladi4444
@651janka ano,je velky.Podla toho,kde budes mat izbu,to nemozem vediet 😉.