icon

Pieskové pláže - Turecko, Grécko

24. nov 2025

Ahojte, poraďte hotel s fakt peknou pieskovou plážou vhodnou pre male dieta .

Pozerala som ponuky. Uz par sa mi páčilo, pozriem fotky na google recenziach a tam pas kameňov pred vstupom do mora 🤦‍♀️

Ideálne niečo s odletom z KE a transfer do 30-40km max.

biba_18
24. nov 2025

my sme boli v hane family v side, je to hotel pre rodiny s deťmi. a vláčik na pláž. a pekná piesková. je lravda že to už bolo dávno - ale hotel stojí ☺️ ešte v jeddnom sme boli, ale ten si musím spomenúť…

biba_18
24. nov 2025

už viem, my home resort v avsallare…

jaja20
24. nov 2025

@anonym_autor Ahoj, neviem, či sa tam lieta aj z KE, ale veľmi dobrý hotel je Labranda Sandy Beach resort na Korfu. Spĺňa tvoje kritériá.

autor
24. nov 2025
@biba_18

už viem, my home resort v avsallare…

@biba_18 ďakujem za tipy, bohuzial sú obe nad 60km od letiska ale vyzerajú pekne 🤩 mozno niekomu pomozu tipy ❤️🙏

autor
24. nov 2025
@jaja20

@anonym_autor Ahoj, neviem, či sa tam lieta aj z KE, ale veľmi dobrý hotel je Labranda Sandy Beach resort na Korfu. Spĺňa tvoje kritériá.

@jaja20 ďakujem, bohužiaľ len z BA sa lieta co som nasla

anonym_3022e7
24. nov 2025

Odporucam zakyntos laganas alebo korfu.. ale nevie co je z ke

slavomira236
25. nov 2025

@anonym_autor juzny cyprus pieskove plaze makronissos Landa, nissi fig tree bay sunrice

13072018
25. nov 2025

Ak nemas Poprad daleko Tip Travel bude lietat Chalkidiki (nepozerala som kde ale vacsinou su na plazi aj kamienky) a Larnaca 👍

alenka58
25. nov 2025

zakynthos laganas, pieskové dlhé pobrežie hotel Astrid beach napr. ale je tam viac dobrých hotelov priamo na pobreží

adonish
25. nov 2025

@anonym_autor Kefalonia Argile Resort, len neviem, ci lietaju z Kosic...

mirkarose
25. nov 2025

Hotel Strofages Zakynthos 15 km transfer, vyborna strava, krasna plaz, 30 metrov plytcina. Primorske stredisko sa volalo Tsilivi. Uzasna dovolenka

casperka
26. nov 2025

Alanya hotel pegasos