Platby kartou a výber peňazí v Dubaji
Ahojte, ideme prvykrat do Dubaja a vobec nevieme ako s peniazmi, da sa tam vsade kartou platit, nie su za ti velke poplatky? Alebo treba radsej vybrat? A co vybrat? Eura, dolare, dirhamy? Co je ideal? Ďakujem
Tak som ostala taka prekvapena
Platiť kreditkou v miestnej mene
Platíš kartou takmer všade a pár drobných si zmeníš priamo tam, všade sú zmenárne
@sisi2212 nepotrebujes hotovost, vsade sa da platit kartou. Potom ak ti terminal vypise ci chces platbu v eurach alebo dirhamoch, tak vzdy vyberaj domacu menu. Ak chces byt v klude, tak si vezmi so sebou par dolarov a zamenis si tam, ale myslim si ze ti tam aj eura zamenia. Ja toto neviem, lebo my sme vsetko platili kartou 🙈
@milanemila jasneee ja som su prave tiez hovorila ze vsade asi budem kartou, ale potom ze pre istotu asi nieco malo zamenim, tak mam nehake dolare nieco, aj eura, tak sa budem na tu kartu spoliehat
Menia aj eurá, dirham sme potrebovali len na lodný taxík a na fresh na trhu …tie lodné taxi sú super, treba ich vyskúšať, jedna jazda za 1 dirham …
tatrabanka ma dost zly kurz. urobilo mi to dost velke rozdiely. ovela vyhodnejsie bolo platit revolutom a je to zadarmo

Vsade sa da platit kartou, ja som mala zopar dirhamov.