Plávanie s delfínmi: Kde to zažiť?
Ahojte chcela by som si splniť sen a ísť budúci rok na dovolenku kde sa bude dat plávať s delfinmi🙂
Ak máte skúsenosti budem rada ak odporučite destináciu hotel atď (okrem Egyptu pretože mám malú dcérku a nechcem ju tam zatiaľ brat) ďakujem
@dominikamacakova tak mi odpovedz, preco teda nepridas koment aj tym, co chovaju zvierata a daju sem prispevok? Preco nepridas koment k niekoho obedu?
To, ze si das maso na navsteve a trosku mlieka a syru je nepodstatne, robis to a tym podporujes potravinarsky priemysel. Takze sme si 50:50. A ja napr. okrem toho, ze maso jem vynimocne, mlieko a vyrobky z neho nekonzumujem vobec. Ty prispievas kravinom, ja som prispela delfinariu. Ale o to nejde, ide o princip hejtovania - hejtujes len to, co sa ti hodi.
@katarinaba lebo nemám možnosti písať pod každý jeden príspevok a pod každý jeden obed ( a neviem aký by to malo zmysel). Takže poukázanie na týranie zvierat je hejt? Okej
No vidíš, keď každý urobíme a prispejeme niečím, svet bude hneď krajší 🙂
@dominikamacakova teraz mas evidentne cas, tak chod na plochu a napis niekomu pod obed koment. Poukaz na to, ze to zviera bolo tyrane. Schvale, urobis to?
@katarinaba nechoď na mňa s týmito dezolátskymi a ačohentistyckými komentármi prosím ťa.
@dominikamacakova dosli argumenty?
@katarinaba chovas sa úboho, za pár minút tvojej radosti sa zúčastňujes na týraní zvierat. Tebe nikto nič nepísal, sama si sa v tom našla. Načo vypisuješ? Ty si spokojná, budeš v tom pokračovať tvoja volba a svedomie. A toto čo si tu teraz predviedla, len si ukázala svoj intelekt.
A vieš v com je základný rozdiel? V tých primitívnych komentároch, aké sú tie delfíny šťastné a usmievajú sa
@luliu v com som uboha? V tom, ze povazujem vyuzivanie jedneho zvierata za rovnake vyuzivanie druheho zvierata? Ja ta urazam niekde?
@katarinaba nejdem na teba míňať energiu
@dominikamacakova
Evidentne sa ti paci presadzovat iba svoj vlastny nazor a navazat sa do kazdeho cloveka, ktory ma iny nazor ako ty.
Tvoj prinos do tejto temy je nulovy, kedze autorka sa Ta nepytala na tvoj nazor, ale na skusenosti - z plavania s delfinmi, ktore ty evidentne nemas a preto si nemala vobec reagovat. Ked sa chces hadat a presadzovat nadalej, skus to s niekym inym. Ja nemam zaujem. Vdaka
Ahoj sme práve v Turecku a dnes sme boli v delfinariu ale len na delfinej show to nás vyšlo 125€ (2x dospelý +6 rocne dieťa) chceli sme plávať no na osobu 150€ co je mega premrštená cena nato že na jedneho delfína je 7 ludí …

@roselyn páči? Akože sorry, keď sa mi bude páčiť vypaľovanie lesov tak to je to v poriadku lebo sa mi to páči?