Kde nájdete čisté pláže v Egypte?
Kde sú čisté a ako tak pekné?
@maca1984 chodíš do Egypta?
áno
@maca1984 sú tam celkom lacne apartmány
@maca1984 teda na predaj
Sú, viem. Ak si chceš prenajať apartmán, tak hľadaj taký, ktorý má súkromnú pláž. Sú sice aj verejné pláže, ale to je nič moc.
@maca1984 ci prenajať ci kúpiť.. ale mam roč dieta tak neviem ci je to vhodné preňho
skus pozriet jej kanal a napisat: https://www.youtube.com/@veraadelegypt
Vera robi s realitami a zije uz dlhsiu dobu v Egypte. Sledujem ju a dava dobre rady.
veraadelreality.com
To je také... do Egypta jazdia tisíce ľudí ročne, vrátane malých detí. Prechodne tam žije xy slovákov, áno, aj s malými deťmi.
Ale tu si prečítaš aj to, že do Egypta by s deťmi nikdy nešli.
@maca1984 jasne..je to individuálne
Ak si ešte v Egypte nebola, tak odporúčam najprv rezortovú dovolenku, už len kvôli tomu malému (ak by dačo-lekár k dispo, či transfer na kliniku)
Vyššie spomínanú Veru poznám, stretla som sa s ňou, počas dofče ti môže poukazovať apartmány.
@maca1984 ja som Egypt pozitív, otázka ale je, či by si odišla žiť s deťmi do Hurghady. Žiť. Pretože ja nie. Investičný apartmán áno, ale žiť tam. To mi fakt nedáva logiku. Autorke ide o to, nájsť najlacnejšie bývanie pri mori a odsťahovať sa. Ale to sa fakt takto nerieši.
@maca1984 toto je jej tretia diskusia. Najprv začala s Chorvátskom, potom zistila, že nehnuteľnosti sú drahé, tak diskusia, kde sú najlacnejšie nehnuteľnosti pri mori. A tam ako posledné odznel Egypt, tak asi vznikla táto diskusia. Je to jednoznačne tá istá osoba, keď sa človek pozrie na komunikáciu a má to aj logiku.
@maca1984 nie ešte som nebola..preto sa aj bojím ako to tam je
Najkrajšie plaze sú v Soma Bay, je to asi hodinu od Hurghady.
@maca1984 ja mám bývalú kolegyňu, ktorá odišla žiť do Egypta, ale neodišla s malými deťmi a má tam dobrú prácu. A teda išla tam cielene, konkrétne chcela tú lokalitu. Tu autorka píše, že muž má byt v TN s hypotékou - ak vyplatí hypo, z peňazí čo ostane z predaja, bude to dosť na kúpu dobrej nehnuteľnosti pri mori? Súdiť ju nesúdim ani ja. Ale je na mieste jej povedať, že mať pár tisíc zo založeného bytu, to ozaj nie je ideálna cesta. A rovnako, ak je autorka trochu naivnejšia, je na mieste sa jej snažiť poradiť, že nie je ideálna cesta riešiť sťahovanie zo Slovenska spôsobom, že kde je to najlacnejšie, tam idem.
@maca1984 ďakujem za odpovede..si mila

Tak to potom nemáš ani len predstavu ako to tam vyzerá, ako to tam funguje, ako odlišné od seba sú rôzne časti i len Hurghady.
Každopádne, veľa štastia.

Hotelové pláže sú čisté, "peknosť" záleží na nárokoch a uhle pohľadu. V Hurghade však z jedného hotela neprejdeš do druhého, že si zmyslíš a ideš na vedľajšiu pláž.
Mne sa páči v Sahl Hasheesh avšak len na jednej strane (kvôli odlivu na druhej strane), a tu sa dá prechádzať hore dole koľko chceš.
Marsa Matrouh veľmi chvália, ale to už nie je Červené more, takže podmorský svet 0 bodov.