Plážový stan - mušľa

davmar
7. júl 2016

Ahojte, chcem kúpiť plážový stan, tzv. mušľu. Viete mi poradiť, či mám kúpiť samorozkladací alebo, ten čo treba vyskladať s rúrkami. Klady-zápory. Ktorý sa lepšie balí?
https://www.google.sk/search?q=samorozkladaci+s...
Dakujem

madam33
7. júl 2016

Samorozkladaci-nemam ho, ale pocula som ze je lepsi

haepinka
7. júl 2016

Ja mam z decathlonu tu zelenu muslu a je super. Podla mna hlavny rozdiel je v tom, ci chces nosit so sebou velky kruh, alebo kompaktnejsi valec, ako stan. ;)

monilik
7. júl 2016

@davmar mame ten s tyckami z Kauflandu a je super, spratny, lahky, rozlozenie nie je nic zlozite, da sa kolikmi pripevnit o zem takze aj vetrik moze fukat, da sa zazipsovat dohora ked sa potrebujes prezliect, zmestime sa tam 4-clenna rodina sadnut. synovia maju taky samorozkladaci stan na hranie a po viacerych zlozeniach a rozlozeniach to zacina byt neforemne a poohybane, takze ja by som brala znova ten tyckovy.

haepinka
7. júl 2016

Aj musla sa da pribit 3 kolikmi.

hettinka
7. júl 2016

mame aj samorozkladací aj ten s tyčkami ... samorozkladací je menší, ale rýchlejšie ho rozložíš. A ak sa ho naučíš skladať, tak aj zložíš ... my máme taký, že ho musia skladať dvaja, sama ho neposkladám.
Na ten s tyčkami zasa potrebuješ väčší manipulačný priestor ... takže na preplnenej pláži je to trošku problém, na našom kúpalisku v pohode.

Ja osobne beriem radšej samorozkladací 🙂 Máme ho asi 4 roky a vôbec sa nám nezdeformoval. kúpilis me ho v Carefoure, neznačkový.

anit05
8. júl 2016

my máme ten s tyčkami, je nám pohodlnejšie nosiť valec ako veľký kruh, inak porovnanie presne ako píše @hettinka

simsalabim
22. júl 2016

@davmar mozno uz je neskoro, ale my sme sa nedavno vratili z dovolenky a mali sme tento http://www.decathlon.sk/pristresok-iwiko-modro-... Je to ten najlepsi, aky sme kedy mali, a to sme za tie roky mali vselijake. Najviac ocenujem rychle rozlozenie a zlozenie - sklada sa jednym pohybom ako dazdnik. Stabilitu voci vetru vies zabezpecit bud kolikmi do zeme alebo vreckami, ktore naplnis pieskom alebo kamenmi. Drzal ako pribity, aj ked ostatni dovolenkari vo velkom vetre skladali pristresky aj slnecniky. Zmestia sa donho 3 molitanove lehatka. Ocenujem aj snuru na oblecenie a 2 postranne vnutorne vrecka. Prenasa sa uplne lahucko, je spratny a lahky. Video na stranke ukaze vsetky jeho prednosti 😉

maruska261
20. aug 2016

@simsalabim ahoj prosim ta kolki ste boli pod tym stanom😀

simsalabim
20. aug 2016

@maruska261 zmestia sa 3 dospeli, resp.3 lezadla vesla seba. Pozri rozmery.