Plitvické jazerá
Chystame sa s detmi na dovolenku k moru do Chorvatska a zvazujeme, ze sa tentokrat zastavime na Pliviciach, stravime den v narodnom parku, prespime niekde na sukromi alebo v kempe a rano budeme pokracovat k moru. Absolvovali ste to niekto? Je tam napr. treba pevnu obuv? Ci sa to da absolvovat v crocsoch? Su tie trasy turisticky narocne? Ako je to s jedlom, pitim, su tam po ceste WC? (asi budem mat svoje dni, takze ist niekam pod kricek nebude to prave). Su parkoviska pri vstupe do narodneho parku strazene? (bojim sa, co so vsetkymi vecami v aute - nosime velky fotak - zrkadlovku, DVD prehravac do auta, notebook koli manzelovym pracovnym povinnostiam)....bude treba tieto veci niest so sebou v parku? Potesia ma akekolvek skusenosti 🙂
Väčšinou aj majú vyložené tabule s ponukou izby, v lete som mala pocit, že sú to pomaly všetky domy nablízku 🙂
@lilidia Dakujem velmi pekne za info. Hned som pokojnejsia lebo som mala obavy ci najdeme nieco za normalnu cenu a aj tak tam chceme iba prespat.. a radsej ideme skor,kym tam neni kopec turistov..dakujem este raz 🙂
Ahojte chcela by som sa spýtať, ako je to s platením priamo v parku, či je možnosť platiť platobnou kartou alebo je lepšie mať hotovosť. My plánujeme ísť na Plitvické jazerá v auguste aj s detičkami vo veku 2 a 4 roky. Pre malú budeme mať nosič a synček to verím, že zvládne. 🙂
@7slavka7 My sma platili hotovostou ale neni problem platit aj kartou. My sme,boli v aprili a strasne vela ludi,som sa cudovala ako tadial hlbokymi kocikmi presli 😒 .
Bola som tam už dávnejšie, ale určite odporúčam inú obuv ako crocsy.....
dobry den prosim o radu da sa platit na plitvickych jazerach vstupenka kartou dakujem
ahojte, kedy je najlepšie tam ísť,,,nemáme radi moc turistov.. 😒
@maykaaa1122 Najlepsie na jar alebo jesen. My sme boli minuly rok koncom aprila a uz pomerne dost ludi bolo,hlavne cinanov 😀
@luciarobotova mozno ani nie tak na jar ako skor koncom leta a na jesen. Taky koniec septembra zaciatok oktobra je podla mna idealny 🙂
@bestester Tak zalezi aj od pocasia. Ale tak tam je stale podla mna dost ludi,ked je tam tak krasne
@luciarobotova tak tak.. najlepsie ze mnohi tak ako aj my ked sme tam prvykrat boli si povedia, ze ved je jesen, cez tyzden ze tam ludi nebude a praveze na just 😀

@lilidia A tie sukromne domy su aj nejak oznacene ze poskytuju ubytovanie? Alebo len treba zvonit a pytat sa.. dakujem..