icon

Podgora Chorvátsko

lily14
23. apr 2022

Boli ste? Skúsenosti? Je to pekné? Teplé more? Chceli sme do Omiš ale vraj tam je veľmi chladné more.dakujem

falbala132
23. apr 2022

nasa najlepsia dovolenka v Chorvatsku, mas pocit, ze si v Taliansku 🙂

darinka60
23. apr 2022

my sme boli a veľmi sa nám tam páčilo

mattkapd
23. apr 2022

@lily14 Bola som 2x Tucepi.. Podgoru sme boli pozriet pocas prechadzky je to kúsoček.. Oba razy sme vychytali riadne studene more.. Dospelym to az tak nevadilo ale deti sa tam cvachtat nevydržali.. Raz sme v Chorvatsku vychytali aj teple more ale boli sme vtedy na Brači

lily14
autor
23. apr 2022

@falbala132 súper

lily14
autor
23. apr 2022

A čo Brela?

lily14
autor
23. apr 2022

@mattkapd fakt? Hmm v Podhorí? Asi po daždi to skôr o Omisi som počula že studené

birika
23. apr 2022

bola som 4x a max spokojnost

majusikk
23. apr 2022

@lily14 ja chodím k omisu do oblasti dug rat je tam úžasné a more je teplé no nie také ako na makarskej no nemienim už 10 rokov

prvymaj
23. apr 2022

Podgora je pekná klasika ... stánky, promenáda, bary, zmrzka, šikovné potraviny aj reštiky, úzke ale dlhé štrkové plážičky.
Ale ja som teda ale v Chorvátsku ešte na teplú vodu nenatrefila 😀 to záleží od človeka...pre mňa je chorvátske more presne také, že idem doň 10 minut a hýkam keď sa mi namočí brucho potom už sa musím už len chladnokrvne ponoriť 😀

lily14
autor
23. apr 2022

@prvymaj ja som zažila teplé more...a aké je vlastne studené cca stupňov?

lily14
autor
26. apr 2022

@majusikk myslíš dugi rat? Ano krásne aj tam mám ponuku .Môžem sa opýtať sú tam veľa schodov ku pláži?Myslíš že lepšie ako priamo v Omisi?Ako studené? Určite nie viac ako tu niekde pri štrkovisku či🤣

lily14
autor
26. apr 2022

@majusikk lepšie ako Duče?

lily14
autor
26. apr 2022

@prvymaj ako na plavárni

majusikk
26. apr 2022

@lily14 ja mam vždy apartmán po rovinke asi z izby vidím ma more kde sa kúpe syn a

lily14
autor
26. apr 2022

@majusikk súper

zuzinabila
26. júl 2022

@prvymaj ked vyberieš spravne miesto a cas,garantujem ti,ze studene nebude😀to hovorim ja,co som najzimomrivejsia osoba,aku poznam🤣bola som na koopec miestach v Chorvátsku kde som vydrzala ozaj max.30 min vo vode a doslova to pretrpela.ale posledne dva roky sa vo vode cvachtam ako tulen kludne ak dve hodiny v kuse a vydrzala by som aj pol dna.musis hladat skor na juhu,prelom jula a augusta,nie tam kde sa vylievajú rieky do mora,skor zaliv,bez studenych prudov atd..