Poradíte apartmány v Chorvátsku?
prosim mozem poprosit o radu chceme ist do chorvacka ale chceme si naist apartmany..bude nas 6 dospelych a tri deti.. takze hladam tri izby plus kuchinka a spolocna miestnost cca do 70 eur noc...... vedely by ste mi neaky komplex doporucit nemame este vybratu destinaciu kam pojdeme ..kladame nieco pekne z detmikam sa da ist aj do mesta vecer poprechadzat:D dakujem
Myslím, že to je nízky limit..my pravidelne chodievame na blind od 12€/osoba v skromnejších podmienkach a túto sezónu, keď sa chystá veľa slovákov a čechov do Chorvátska to pôjde podľa mňa od 15€/osoba..
Podla mna je najlepsie najprv hladat sam, co vam vyhovuje, ako tu cakat, kto co poradi. A skus to hladat ako Chorvatsko nie Chorvacko a do kriterii napis kuchyna, nie kuchina, toto by ti mohlo ulahcit hladanie, no ale rozpocet mate velmi nizky na to, kolko vas ide
tiez si myslim ze je to nisko nadstavene a teraz je chorvatsko zasa full.a je vas vela a mozno by neolo na skodu pouvazovat o viacerych domoch vedla seba ale jednom asi nicnenajdete to bude full.

Ahoj. Skús si pozrieť na facebooku Chorvátsko Rogerovci (dúfam, že som to správne napísala). Majú tam pár apartmánov.