Poradíte najlepší rezort v Egypte so všetkými službami?
Poraďte prosím dobrý resort v Egypte. Vyžadujeme fakt dobré jedlo, veľa bazénov a určite nejaké tobogány. Aby bol na pláži. Samozrejme 5*. Ultra All inclusive. A chceme aby resort bol veľký ,nechceme chodiť na žiadne výlety. Proste rezort kde nám nebude nič chýbať. Čistota bezchybná ale nemusí byť úplne moderné zariadenie. A najlepšie okolo pol hodiny Max od letiska. Ideme prvý krát tak sa bojím aby sme neboli sklamaní. Ďakujem
Pridaj dotaz do tejto skupiny a tiež v nej pod lupu zadaj Egypt, vyhodí ti obrovské množstvo diskusií. https://www.modrykonik.sk/group/2170/
@anonym_autor my sme kedysi tiež takto boli, že prvý krát v Egypte, mal 5*, ale špina väčšia ako v 3* vTunise, uteráky normálne so škvrnami , žranice bolo teda dosť, ale keď je tam taký smrad - ani nechutí 😃😃😃 , more špinavé.. za mňa určite nie, píšem o mojej skúsenosti
Skús pozrieť, spýtať sa tu https://www.modrykonik.sk/group/12245/
@anonym_autor my sme kedysi tiež takto boli, že prvý krát v Egypte, mal 5*, ale špina väčšia ako v 3* vTunise, uteráky normálne so škvrnami , žranice bolo teda dosť, ale keď je tam taký smrad - ani nechutí 😃😃😃 , more špinavé.. za mňa určite nie, píšem o mojej skúsenosti
@ivicatolic ja som bola v Egypte v rôznych hoteloch 15-20 rokov dozadu a toto som nezažila ani v jednom hotely, ani špinu, ani smrad, more v každom jednom hotely neskutočné. Minulý rok sme boli a tento sa opäť chystáme do toho istého hotela, ale teda tam deti nemajú vyžitie a je to vyššia trieda (skôr pre turistov, ktorí viac než all inclusive majú radi fine dining). Ale bežných hotelov, ktoré majú dobré služby aké hľadá autorka, je tam určite množstvo.
@anonym_autor Toto splnaju "vsetky" dobre hotely od Saturu alebo Hydrotouru vramci Egyptskych moznosti... Teda zaludocne problemy mozu byt tak ci tak... boli sme v Marsa Matrouh a cast rodiny mala a cast nie... Za nas studensia voda (cervene more je asi lepsie ako stredozemne, i ked tie vyhlady na plaze a vodu boli naozaj skoro ako v karibiku)...
Ale mozno by ste mohli zvazit Cyprus...
V Egypte som bola uz niekolko krat. Hotel bol vzdy rezort s bazenmi a toboganmi - teda velkym akvaparkom, nie troma smyklavkami, 4 a 5 hviezdickove. Cenovo nic prehnane, ziadny extra luxus. Hotely boli vzdy ciste, udrziavane, ziadny smrad. Obcas na plazovych osuskach trcali nite, niektore boli uz farebne poznacene slnkom, no ziadne nevyprane alebo spinave uteraky. Ak by sa ti nepozdaval, da sa okamzite vymenit. Rano beries ciste, podvecer vratis. Izbove uteraky menili kazdy den. Vzdy boli ciste. Nezazila som ziadny hmyz. Vek hotela bol vidiet akurat tak na nabytku, ktoremu vsak dali zabrat turisti.
More - vzdy bolo ciste - z hladiska ludskeho bordelu. Prirodna "spina" obcas bola - nejake tie riasy, no vzdy to cistili. Navyse za prirodu rezort nemoze. Ani za to, co v tej vode zije. Ale voda je najkrajsia z celeho mojho turistickeho portfolia (Turecko, Tunisko, Francuzsko sever aj juh, Spanielsko, Phu Quoc, Taliansko, Sicilia). Niekde zvykne byt velky odliv, no vzdy je moznost si more uzit, aj ked nie tak komfortne priamo z plaze. Niekde su na zaciatku kamene, niekde je jemnucky piesok. Tych moznosti a variacii je tam nespocetne. Navstiv uz spomenute skupiny, tam najdes recenzii aj odporucani habadej.
Tunis, Turecko, Egypt - cestujem s deckami, najmensi mal rok, ked sme s nim boli prvy krat pri mori v Tunise, odtedy kazdy rok okrem 2020, nikdy sme nemali zaludocne ci traviace problemy, teploty alebo ine zdravotne problemy. Jasne, co nebolo, moze byt, ale hlavne si zvaz, ako ste na tom vy - ak mate problemy v cudzom prostredi, velka pravdepodobnost je, ze budete mat aj tam. Ale toto je velmi individualne. Aj keby 1000 ludi nemalo, ty mozes mat. A opacne.

@anonym_autor to je vidno že idete 1x takýto hotel tam snáď ani neexistuje