icon

Poradíte peknú dovolenku na Slovensku?

nikusssik
6. júl 2015

Ahojte, poradili by ste nám peknú dovolenku s dieťaťom na Slovensku? Skôr stredné slovensko, prípadne Tatry. Podmienkou je bazén, aj vnútorný, cenovo dostupné ubytovanie, najlepšie s postieľkou 🙂 Ihrisko pre deti, alebo iné atrakcie na voľný čas 🙂 Ďakujem pekne.

dzejn80
6. júl 2015

No napisem ti uplne mimo tvojho zadania 😀
Vadas thermal resort Sturovo
... ako som nadsena, momentalne sa tu cvachceme s deckami, ludove ceny za vsetko a ozaj vhodne aj pre male deti, pre uplne najmensich plytky bazenik kryty plachtami, pre vascich cca 30 cm hlboky bazen s velkou smyklavkou, dalsie 3samostatne smyklavky a pevnost na ostrekovanie vodou - vodne dela. Dalej bazen s pribojom, robeny ako more - postupny vsup do vody. Kopec zradla, zmrzka, cukrova vata, tetovanie, kreslenie pre deti,ihrisko. Dost miesta aj pod stromami - mimo vikendu, vcera to bolo o drzku 🙂
Toboganovy park pre vacsich. Ja som veeelmi spokojna.

jadinka
6. júl 2015

Welness hotel chopok, pre mna uplny top

seahorse27
6. júl 2015

Hotel Sitno Vyhne

lydia15
6. júl 2015

V hoteli sitno byva cele dni strasne hlasna hudba,vlani sme boli hned vo vedlajsom hoteli a to bol nonsens.

tamarik
6. júl 2015

nám sa velmi páči vadaš Štúrovo- to aj odporúčam, a potom Tatry- hotel Repiská, hotel Slovan, hotel Nezábudka, a velmi dobre je aj na Remate- pri Bojniciach- to tiež môžem odporučiť

henrietta77
6. júl 2015

Liptov 🙂
Wellnes hotel Alexandra Liptovský ján