Poraďte aquapark blízko Bratislavy
Baby,rozmyslame v lete niekam na par dni vypadnut 🙂 poradte nieco,co mate overene???Nie velmi daleko od Ba...zvazujeme Meder,Lipot....ide mi hlavne o tobogany pre deti,ja sa.prisposobim 😉 ... A teda samozrejme aj o hygienu v danom zariadeni,nech si neprinesieme nejaky "suvenir" ...vdaka
@stepanka274 prosim ta a nevies,kolko vide.ubytko v Lipote?
cca to vyjde 25 €na noc pre 3 osoby (manželská postel plus prístelka), jedna izba bez stravy, ale so spoločnou kuchynkou.
@stepanka274 nejaky link nenajdes ???nemozem nic najst ☹
To bola kolegyna, bola len na blint a bola to jej os.skusenost
Vadas 🙂
Tiez hlasujem za Lipot, je najunivezalnejsi, je tam najviac co, aj ceny su priazdnive, teda veci okolo, ubytko neviem, nakolko vzdy chodime na otocku, ale predpokladam ze ked su ine ceny v pohode, bude aj ubytko...
@mata128 lipot je super čistý a upravený
Zienky co chodite do Lipotu. Mate pre Vase deticky aj pas?
Ja odporúčam aj Meder - kto ešte nebol... Je to obrovský areál, veľa-veľa stromov hneď pri bazénoch, takže ak sa zložíte tam, tak bez obáv môžete opustiť miesto - nik nemusí zostať "na stráži". Malý detský bazénik - super a vnútorné vodné ihrisko je fantastické. Náš nechcel ísť domov... V lete, cez víkend, animátori - robia program deťom aj dospelým. Skutočne veľa stánkov s jedlom a občerstvením po celom kúpalisku - žiadne mega dlhé fronty... A krásne veľké detské ihriská - pod stromami...
My sme boli v Mederi v sobotu. bolo super, obrovske to tam, a fakt pre decka paradne vyzitie.
@mamee do zahraničia potrebuješ pas
@mamee máme pasy, dnes musíš, aj ked už nie sú kontroly, nikdy sme ešte nepotrbovali, ale náhoda je blbec 😉

Ja si myslím, že Lipot, tam je čisto, krásna tráva, tobogány v cene, výborné jedlo a ubytovanie primo v Lipote. Meder je tiež fajn, ale mne príde ten Lipot taký čistejší.