icon

Poraďte dovolenku pri mori s 5 a 8 ročným dieťaťom

nena76
8. máj 2018
fokuska
8. máj 2018

Bulharsko, Rumunsko, Chorvatsko, Taliansko, Francuzsko, Spanielsko, Grecko, Turecko, Egypt atd :-/

luliu
8. máj 2018

Asi by bolo lepšie zájsť do cestovnej kancelárie.

novana
8. máj 2018

@nena76, pri ktorom?

nena76
autor
8. máj 2018

Ja ani neviem. Máme dve deti 5 a 8. Boli sme raz v Bulharsku a raz na Kréte. Teraz nám ponúkli v CK Mallorku, Turecko, Bulharsko. Do Turecka sa bojím :( a tak dumám, že či nemá niekto nejakú dobrú skúsenosť.

fokuska
8. máj 2018

@nena76 Ake mas naroky co sa tyka dopravy, vzdialenosti, plaze, urovne hotela, stravy, fakultativnych vyletov, pripadne teplot, bezpecnostnej situacie a v neposlednom rade aky mas rozpocet?

Mozeme ti radit Dubaj, Mauricius, Kubu, Thajsko ale aj Bulharsko, Chorvatsko...

eliska13
8. máj 2018

@nena76 páčilo sa Ti v Bulharsku?
Išla by som do Turecka jednoznačne, alebo južne Taliansko Kalabria, Grécko?

nena76
autor
8. máj 2018

cenový limit nemáme určený, nemusí to byť úplne najdrahšie ale hlavne nech je to letecky, bezpečne, žiadne varenie, deti nech môžu v kľude do mora, taká pohodička.

lenqua_12325
8. máj 2018

@nena76 Turecko je úžasné, nebudete ľutovať.

fokuska
8. máj 2018

@nena76 Turecko je velmi dobry pomer ceny a kvality.
Ja keby som nemala cenovy limit isla by som do Omanu, Maroka, na Kubu, do Mexika, na Mauricius...

nena76
autor
8. máj 2018

V Bulharsku sa nám celkom páčilo. Prímorsko, hotel Ambasador. Boli sme spokojní. Strava bola fajn, čistota - noooo dalo by sa diskutovať ale na izbe super, pri mori som si všimla, že turisti si to často špinili sami, deti boli vytešené - more, kukurica, zmrzlina , Kréta bola stráááášne veterná ale zas bolo super.

nena76
autor
8. máj 2018

V Turecku sme boli s manželom pred svadbou, to sa samozrejme nedá porovnávať s Bulharskom 🙂

hettinka
9. máj 2018

S takými veľkými kamkoľvek.

adrianazs
9. máj 2018

Chorvátsko hotel solaris v šibeniku, pláž je tam piesok, vodný svet aqua park, hotel Ivan strava ubytko na 1********je tam aj welnes pre ubytovaných v Ivane, z ostatných hotelov platili vstup a pritom sú tiež v areáli okolie pekné dalmatinska dedina (reštaurácia s chorvátsky mi špecialitami) večer detské programy, pirátska loď, syn si tam užíval sú tam proste rôzne atrakcie pre všetky vekové kategórie, aj pre dospelých večer posedenie pri živej hudbe, nám sa tam veľmi páči toho roku ideme zas po dvoch rokoch pekný výber dovolenky