Poraďte dovolenku pri mori s 5 a 8 ročným dieťaťom
Asi by bolo lepšie zájsť do cestovnej kancelárie.
Ja ani neviem. Máme dve deti 5 a 8. Boli sme raz v Bulharsku a raz na Kréte. Teraz nám ponúkli v CK Mallorku, Turecko, Bulharsko. Do Turecka sa bojím :( a tak dumám, že či nemá niekto nejakú dobrú skúsenosť.
cenový limit nemáme určený, nemusí to byť úplne najdrahšie ale hlavne nech je to letecky, bezpečne, žiadne varenie, deti nech môžu v kľude do mora, taká pohodička.
@nena76 Turecko je úžasné, nebudete ľutovať.
V Bulharsku sa nám celkom páčilo. Prímorsko, hotel Ambasador. Boli sme spokojní. Strava bola fajn, čistota - noooo dalo by sa diskutovať ale na izbe super, pri mori som si všimla, že turisti si to často špinili sami, deti boli vytešené - more, kukurica, zmrzlina , Kréta bola stráááášne veterná ale zas bolo super.
V Turecku sme boli s manželom pred svadbou, to sa samozrejme nedá porovnávať s Bulharskom 🙂
S takými veľkými kamkoľvek.
Chorvátsko hotel solaris v šibeniku, pláž je tam piesok, vodný svet aqua park, hotel Ivan strava ubytko na 1********je tam aj welnes pre ubytovaných v Ivane, z ostatných hotelov platili vstup a pritom sú tiež v areáli okolie pekné dalmatinska dedina (reštaurácia s chorvátsky mi špecialitami) večer detské programy, pirátska loď, syn si tam užíval sú tam proste rôzne atrakcie pre všetky vekové kategórie, aj pre dospelých večer posedenie pri živej hudbe, nám sa tam veľmi páči toho roku ideme zas po dvoch rokoch pekný výber dovolenky

Bulharsko, Rumunsko, Chorvatsko, Taliansko, Francuzsko, Spanielsko, Grecko, Turecko, Egypt atd :-/