Poraďte hotel pre deti - Taliansko, Grécko, Španielsko

flower24
31. máj 2017

Ahojte,

viete prosim poradit dobry hotel vhodny pre deti? Hladam s peknou plazou, idealne pieskova s pozvolnym vstupom do mora (nemusi byt, ak to nie je vyslovene prudky zraz), plaz nedaleko od hotela, s detskym bazenom (taky kde sa da plavat, nie len macat nohy 🙂 , s ihriskom, chutnou stravou a ak by bolo v okoli nejake pekne miesto/ mesto, prip. promenada na prechadzku/vylet, bolo by to plus. Spanielsko a Taliansko mam z casti pocestovane, ale este ako bezdetna a bez cestoviek, takze vhodne hotely nepoznam/nepamatam a v Grecku sme boli na Rodose, Krete a Korfu, ale okrem Korfu sa kludne vsade vratim, kedze sme tam boli velmi spokojny. Dakujem za kazdy tip 😉

flower24
autor
2. jún 2017

Fiiha, nikto? 🙂

summerlili
3. jún 2017

Ahoj,

tu na webe som videla dosť diskusií ohľadom letných dovoleniek vrátane tipov kde áno a kde nie. Skús prebrúsiť, určite odporučenia nájdeš.

Neuviedla si či chcete ísť s cestovkou alebo na vlastnú päsť, ani približný cenový limit, takže sa veľmi ťažko dávajú tipy.

Za mňa môžem odporučiť v Grécku na Peloponéze hotel Olympian Village:
https://www.hydrotour.sk/katalog-leto-2017/grec... . Je to s cestovkou, AI, boli sme pred dvomi rokmi a maximálna spokojnosť.

flower24
autor
3. jún 2017

S cestovkou. S malou je nam to lepsie. Ceny si uz pozriem, ked sa mi hotel {okolie atd.) zapaci 🙂 Aj tak sa menia, kedze uz ide last minute coskoro.

skumavka
4. jún 2017

Pridávam sa k summerlili- Peloponez, Olympian village. Perfektná dovolenka, tiež pred dvoma rokmi🙂

flower24
autor
4. jún 2017

@skumavka Pekne, no terminy su len na 8dni, my chceme min. 10.

summerlili
5. jún 2017

Tak v takom prípade len zo Sliaču 🙂 . Len podľa mojich skúseností boli zatiaľ vždy odlety z Hydrotouru tak, že z BA sa letelo skoro ráno a zo Sliaču až podstatne neskôr, takže o ten deň sa prišlo tak či tak.

flower24
autor
5. jún 2017

@summerlili Odlet zo Sliacu nepripada do uvahy, sme z BA 🙂 Ale dakujem, pisem ako tip na dalsi rok 🙂 Len este otazka - splna tento hotel vsetky tie moje uvedene poziadavky? Mam ich aj o nieco viac 🙂, no tieto su tie zakladne.

flower24
autor
5. jún 2017

Nejake dalsie tipy prosim?

summerlili
6. jún 2017

@flower24 všetky okrem posledného, t.j. žiadna prechádzka po promenáde alebo tak, len fakultatívne výlety s cestovkou.

momoqui
6. jún 2017

@flower24 my sme boli minuly rok na corfu hotel mayor monastery. Neviem ake velke deti mas a co pre ne by si chcela, je tam par animacii (my sme nechceli animacie), bazen, male detske ihrisko a myslim ze kazdy vecer nejaka detska diskoteka, plaz piesocnata. Hotelov vhodnych pre deti je vela aj s krasnymi plazami, urcite ti niekto poradi.

flower24
autor
6. jún 2017

@summerlili A teraz ma napadlo - nemali ste komare?? Znama bola min.rok na Peloponeze a stazovala sa na ne. A citam to aj vsade v recenziach.

summerlili
9. jún 2017

@flower24 Ahoj. Absolútne si na to nepamätám 🙂, takže ak aj boli, bolo to znesiteľné 😉

kiki2255
Odpoveď bola odstránená
Zobraz