Poraďte ohľadom cesty do Paríža
potrebovala by som poradiť. Ku 50tinám mojich rodičov chceme kúpiť cestu do Paríža /keďže moja mama po tom celý život túži/. Avšak neviem aký dátum vybrať? Zimu-keď je všetko nádherne vianočne vyzdobené a také "romantické" alebo skor letné obdobie- keď to je síce strohejšie ako v zime ale zase je príjemne teplúčko a dá sa ísť všade, kde sa počas tuhej zimy nedá nakuknúť...???
Francuzsko v lete je plne zlodejov kapsarov,autickarov v zime je pokoj a okolo vianoc nadherne romanticke vyzdoby.Ja doporucujem zimu vo Francuzsku-Pariz aj Riviera.
Tak ja by som sla asi zaciatkom alebo koncom leta, priamo leto byva horuce, alebo by som si vybrala terminy, kedy maju velke vypredaje... Teda januar-februar alebo august.... Pariz je pekny asi vzdy, najlepsie je vidiet ho v kazdom rocnom obdobi 🙂
@sirinka vypredaje v lete zacinaju koncom juna a v zime zaciatkom januara a to sa tam v prve dni ludia doslova biju a neskor uz toho vela nezostava.Takze ak chce ist kvoli zlavam tak v tieto terminy.V lete je tam strasna zapcha na uliciach,plno turistov a pocasie nestabilne jeden den mas 38 stupnov a na druhy den je 13 a prsi.
@kuwait musim povedat, ze som asi mala stastie, ale nejaky hrozny natresk som tam este nezazila... Hej, ja by som v lete tiez nesla do centra Pariza, v lete by som zvolila uplne inu cast Francuzska 😵
Inac minuly rok sme tam akurat vychytili snehovu kalamitu, na dialnici sme takmer nestretli auto a priamo v Parizi tiez velmi mala premavka, ludia vyteseni zo snehu, parada bola 😀
@danusskaaa ahoj bola som tam uz x krat a bud zima alebo zaciatok jari. V lete je tam priserne bud horuco alebo smog. Ja by som isla teraz ked je nasnezene ma to svoje caro 🙂

Ahoj , no urcite leto...v zime nemas tolko moznosti...ja som tam bola ako na predsvadobnej ceste v lete a bolo fakt super.Jaj este by som isla.... 😀