icon

Potrebujem pri návrate z Chorvátska negatívny test?

datelinka31
21. aug 2021

Keď nie som zaockovana? Nikde sa neviem dočítať, všade je len že keď letecky pricestujete tak test. Ďakujem

lvula
21. aug 2021

@datelinka31 registrácia, karantena, PCR

janai1
21. aug 2021

@datelinka31 nepotrebuješ test, lebo ideš do karantény 😉 najskôr na 5. Deň PCR

fotoarch
21. aug 2021

@datelinka31 je jedno ci na koni, letecky, ci peso - z chorvatsk a inych krajin - ides do karanteny ktora skonci ked ti pride SMS - ze tvoj PCR test je v poriadku- test sa objednas, stat ho plati - urobia ho na 5 den... alebo 14 dni si doma a ked nemas ziaden priznak , konci ti po 14 den karantena ... Da sa vynimka ze si ako samoplatca spravis PCR test po navrate v prvy den a po jeho vysledku ti tiez konci karantena - informacia z MOMKy o ktorej sa nevie ..

maciatkolulu
21. aug 2021

@datelinka31 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

lvula
21. aug 2021

@fotoarch ta posledná info určite neplati vždy a všade. Viac ako jedna pani povedala v MOMke treba veriť nariadeniam. Ten MOMkar za teba pokutu nezaplatí. A ist na ten test hned, hoci mas byt 5 dni v karantene, je porušenie karantény.

ivkazba
21. aug 2021

@fotoarch o takej výnimke sa nevie, pretože neexistuje. Je potrebné sa riadiť vyhláškou a nie tým, čo povie niekto v momke.

sasa1310
21. aug 2021

@datelinka31 mňa by zaujímalo, že kde všade hladáš, keď nikde sa nevieš dočítať.

patka06
21. aug 2021
cucoriedkacucoriedka
21. aug 2021

@sasa1310 staci kuknut min zahr veci;)))) a je tam vsetko....na konovi hlada;)

matkahelka
21. aug 2021

@fotoarch ziadna vynimka ako samoplatca v 1.den neexistuje. vyhlaska hovori jasne, test najskor na 5.den karanteny. a je fuk, ci ako samoplatca ci cez korona.gov. NAJSKOR na 5.den.
predvcerom som sa tu docitala, ze ak je clovek najedeny pri kloktacom teste, vyjde test pozitivny.
tu na koni zeny su vyslovene zberatelky nezmyslov.

sasa1310
21. aug 2021

@cucoriedkacucoriedka veď práve.

maciatkolulu
21. aug 2021

@matkahelka fakt🤣🤣🤣🤣, tak ja som nemala ani raz pozitívny a kloktam jedna radosť naoraskana, ešte si ústa výplach nem, nech tam nemám zvyšky. To je dobreeee