icon

Potvrdenie dovolenky Kartago s logom Fische

bzucka4
13. júl 2025

Ahojte, rada by som sa opýtala, či má niekto skúsenosť. Objednali sme si dovolenku cez Kartago ale potvrdenie nám prišlo s logom Fischer. Určite tam budeme volať, len som chcela vedieť, či má niekto o tom poznatok. Ďakujem.

monkka21
13. júl 2025

Kartago a fischer su pod jednou spoločnostou der touristik

anonym_30d1dd
13. júl 2025

Cestujeme cez nich, oni sa uz spojili

bzucka4
autor
13. júl 2025
@anonym_30d1dd

Cestujeme cez nich, oni sa uz spojili

@anonym_30d1dd aha, takže je to v poriadku? Keď priletíme do destinácie, bude na stánku, na letisku napísané Kartago/Fischer?

jaja20
13. júl 2025
@bzucka4

@anonym_30d1dd aha, takže je to v poriadku? Keď priletíme do destinácie, bude na stánku, na letisku napísané Kartago/Fischer?

@bzucka4 Áno,je to v poriadku. A na letisku v destinácii sa môžete stretnúť aj s logom Exim tour, to je ich česká odnož.

jankalukasova
13. júl 2025

Je to úplne v poriadku.

veltraud
13. júl 2025
@bzucka4

@bzucka4 na letisku bude der touristik, a bude pri nom logo fischer aj kartago 🙂

bzucka4
autor
13. júl 2025
@veltraud

@bzucka4 na letisku bude der touristik, a bude pri nom logo fischer aj kartago 🙂

@veltraud ďakujem

slavomira236
13. júl 2025
@bzucka4

@bzucka4 ano aj delegatiaju na trickach logo fisher kartago..Boli sme v egypte jun prvykrat cez kartago

toccara
13. júl 2025
@veltraud

@veltraud my sme isli cez nich a veru na letisku bolo len dertour..ludia v tom mali riadny zmatok ci dertour je to iste ako der touristik/exim/ kartago/ fischer

bzucka4
autor
13. júl 2025
@toccara

@veltraud my sme isli cez nich a veru na letisku bolo len dertour..ludia v tom mali riadny zmatok ci dertour je to iste ako der touristik/exim/ kartago/ fischer

@toccara no veď to. Ale volali sme a povedali nám, že tam bude len jeden delegát

anonym_30d1dd
13. júl 2025

Mali logo kartago/fisher

toccara
13. júl 2025
@bzucka4

@toccara no veď to. Ale volali sme a povedali nám, že tam bude len jeden delegát

@bzucka4 ano aj my sme si zistovali kedze zmluva prisla s roznymi logami tak som bola pripravena a ja som vysvetlivala ludom ze to je jedna a ta ista firma

toccara
13. júl 2025
@bzucka4

@bzucka4 ano aj my sme si zistovali kedze zmluva prisla s roznymi logami tak som bola pripravena a ja som vysvetlivala ludom ze to je jedna a ta ista firma

marcaurel
13. júl 2025

@bzucka4 už patria do nemeckej skupiny Dertouristik- dva roky. Nie je to už slovenská cestovka .

bzucka4
autor
13. júl 2025

Ďakujem všetkým za odpovede 😍