icon

Prečo by nemali malé deti lietať?

top_manazerka
13. júl 2024

Tento rok som už letela 4x. Naposledy sme sa včera vrátili z dovolenky. Prosím vás, rodičia, nelietajte s veľmi malými deťmi. Vždy počas vzlietania a pristávania tie detičky plaču až sú bordové.. včera jednému pri pristavani dokonca tiekla krv z uška. Takto malé deti nemajú čo robiť v lietadle. Zmeny tlaku, atd.. hovorila som včera s letuškou a povedala, že toto majú s malými deťmi, cca do 2 rokov na kazduckom lete..

Strana
z3
zuzulka558
14. júl 2024

Susedia majú dcéru v Austrálii a chodí sem každý rok na 3 mesiace s 3 deťmi odmalinka 🙂 nezodpovedna že?

mclissa
14. júl 2024

@lapersefona nic mu nie je, ani mu nic nechyba.

martinaju
14. júl 2024

@angelinja ??? Nie je to dovolenka? A co cakas od dovolenky? Sediet na riti ci?
Ja som bola s rocnym a za mna najkrajsia dovolenka, to ako sa to dieta tesi zo vsetkeho ako si to uziva to je to najkrajsie. Preco by to nebola dovolenka aj matka potrebuje zmenit lokal. Ja teda neviem ale niektore by ste matky zavreli doma kym deti nevyrastu

tiezjedna
15. júl 2024

@lapersefona keď sa bojíš, tak nikam nechoď. To je tvoja vec. Ale štatisticky vzato, skôr ťa skolí infikovaný kliešť na záhrade, či ihrisku než exotická choroba...

milanemila
15. júl 2024

@martinaju uplne suhlasim. Moji krpci si to vzdy na dovolenke uzivali a ano oni si nebudu pamatat, ale my rodicia ano. Cestovanie je super aj s malymi detmi. Jasne ze je ine ist na dovolenku vo dvojici vs s 2 malymi detmi, ale sediet doma do ich xy rokov mi pride nepredstavitelne 🤷🏼‍♀️

aleza
15. júl 2024

Tiez som vcera priletela. Plne lietadlo deti aj uplne malickych a ani jedno neplakalo.

ibatanecnica
15. júl 2024

@top_manazerka na kupaliskach nejde o zdravie? Pri cestovani v aute. A tieto tepla? To.je moznoneste horsie ako let. Kazdy je sam zodpovedny za svoje dieta
Comje pre druheho OK nemusi byt pre mna. Pomyslim si o tom svoje a idem dalej

matusbartko
23. feb 2025

My sme s malým leteli 20 hodinový let do Austrálie keď mal 1 rok. - https://www.vasacestovka.sk/blog/6:zaoceansky-l...
Keď mal rok a pol boli sme na s ním na Bali. https://www.vasacestovka.sk/blog/7:bali-a-ubud-...
Keď mal dva a pol roka, boli sme s ním 3 týždňe v Thajsku, Vietname a Singapure. - https://www.vasacestovka.sk/blog/8:nasa-nezabud...

Cestujte. Ak potrebujete poradiť a nabrať kuráž s cestovaním s bábatkom, napíšte 🙂

nana8989
23. feb 2025

@top_manazerka tak lietaj ty súkromným lietadlom ako Cibuľková a nebudeš musieť riešiť plačúce deti 😂 kks, všetci budú sedieť doma na riti len aby teba nič nerušilo 🙄 moje deti v lietadle spia v momente ako počujú motory, ale teda toto ma nasralo, co teba je do toho kto, s kým, ako cestuje.. Je to zodpovednosť rodičov a nie tvoja...

carolynka
23. feb 2025

@top_manazerka lietam x-krat rocne, v lietadle su vzdy nejake male deti/babatka a veru neplacu, ja sa tomu inak vzdy az cudujem ako dobre zvladaju pristavanie a odlet

kulumulu123
23. feb 2025

@top_manazerka robila som 10r letusku a toto co si napísala je dosť zdramatizovane... Áno niektoré deti revu až do omdletia ale nie je to denno denne pravidlo ani náhodou... Často stačí dat cumel alebo fľašu a tlak sa vyrovnáva lepšie.. Takže je to dosť individuálne asi si mala proste iba šťastie na tie revajuce deti 🤷

Strana
z3