Prečo letenky Ryanair menia cenu pri rezervácii?
Ahojte, pozerám letenky na Ryanair a už druhý deň je tam chyba. Skúšala som vyhľadávanie cez mobil ale aj cez Pc. Keď si dám v prvom kroku vyhľadať letenky, v kalendári mi ich nájde napr.na pondelok za 36 eur jednu, keď ale pokračujem ďalej, do ďalšieho kroku, kde uz je vidieť aj čas letu, letenky zrazu stojí aj o 10 eur viac. Tá istá. Nemáte s tým skúsenosť?
Viem, že menia ceny leteniek, ale pozerám to už vyše dvoch týždňov každý deň a vždy boli ceny rovnaké vo všetkých krokoch. Zrazu nie sú.
@bubuzu 10€ je väčšinou cena výberu miesta. Nezaklikávaš si náhodou to?
@janai1 nie, nemám to mať kde zaklikunté, je to len začiatok vyhľadávania. A pozerám, že mi to napríklad robí iba v niektoré dni. Čiže napr. si dám pondelňajšiu letenku, ktorá má stať 36, ale v ďalšom kroku stojí 45, ale ak si dám utorňajšiu, ktorá má v kalendáriku cenu 40, tak tej sa cena v ďalšom kroku nemení.
@janai1 nie, nemám to mať kde zaklikunté, je to len začiatok vyhľadávania. A pozerám, že mi to napríklad robí iba v niektoré dni. Čiže napr. si dám pondelňajšiu letenku, ktorá má stať 36, ale v ďalšom kroku stojí 45, ale ak si dám utorňajšiu, ktorá má v kalendáriku cenu 40, tak tej sa cena v ďalšom kroku nemení.
@bubuzu je dosť mozne, že za 36e majú jednu letenku, ak máš zadané napr. 2 letenky tak ti už dáva vyššiu cenu za obe. Nikdy nepredá razom jednu lacnejšiu a jednu drahšiu letenku.
Skúsila som zmeniť počet leteniek a zadať vyhľadávanie len na jednu letenku. A už sumy sedia. Takže to môže byť počtom daných lacných leteniek v tom lete. Že už nemajú 4 ale len jednu napríklad.
V kazdej cenovej kategorii je urcity pocet leteniek, pokial ich uz tolko nie je, kolko ty chces, ukaze Ti automaticky vyssiu cenu, lebo tie letenky uz nestoja vsetky tolko, kolko tam vidis.
pozeras stale na tom istom zariadeni?
mne ukazovalo obcas ine ceny na jednom PC ako na druhom, prip. na mobile