Prečo sa kúpať radšej v Maďarsku ako na východe?
Chodíme sa kúpať do Maďarska lebo na východnom Slovensku máme úplne totálne nemožné nemotorne nemehla ako sa im to darí? Tatralandia vstupne za jedného ako v Maďarsku za troch a z Košíc cesta taka ako do Maďarska aj dlhšia a všetky dobre kupka sú na západnom Slovensku to my sme tu úplne k ničomu?
Nam stacia Velaty,aj trebisov ma fajn kupalisko aj vranov. Pekne su aj Lipany aquapark... Inak ale suhlasim. Napr sirava thermalpark za 4 ludi 62€,madarsko omnoho vacsie a viac bazenov,za 4ludi 48€
@petulda333 tie tobogany ma hnevajú ze tu nie su deti by sa vysalili ale nie je kde a červená hviezda v KE je fajn len chyba tobogan
Nam stacia Velaty,aj trebisov ma fajn kupalisko aj vranov. Pekne su aj Lipany aquapark... Inak ale suhlasim. Napr sirava thermalpark za 4 ludi 62€,madarsko omnoho vacsie a viac bazenov,za 4ludi 48€
@petulda333 za 4 zaplatiť 62 je celkom ešte Ok... viac sme platili v Aqa v T. Tepliciach pred pár rokmi...
ale ako sa tam prišli kúpať spoluobčania v teplákoch a spoluobčianky dámy v blúzkach tam sme tam už viac nešli - chuť ma prešla. To sme všetci znechutene čumeli aby sa niekto trepal do bazéna v blúzke, tričku , teplákoch...
@petulda333 za 4 zaplatiť 62 je celkom ešte Ok... viac sme platili v Aqa v T. Tepliciach pred pár rokmi...
ale ako sa tam prišli kúpať spoluobčania v teplákoch a spoluobčianky dámy v blúzkach tam sme tam už viac nešli - chuť ma prešla. To sme všetci znechutene čumeli aby sa niekto trepal do bazéna v blúzke, tričku , teplákoch...
@deti95060810 62 za 4h. V madarsku cely den 48€ za nas 4,to som nedopisala.
@anonym_autor aj keď mám termálne kúpalisko u nás v dedine priam pod nosom, v Maďarsku sú l lepšie služby vybavenie a.aj lacnejšie
Lebo v Maďarsku majú aj rozum
@deti95060810 62 za 4h. V madarsku cely den 48€ za nas 4,to som nedopisala.
@petulda333 ale ja som ta pochopila že v Maď. to bolo omnoho lacnejšie... Maďari už dávno pred Slov. mali super kúpaliská....
@petulda333 ale ja som ta pochopila že v Maď. to bolo omnoho lacnejšie... Maďari už dávno pred Slov. mali super kúpaliská....
@deti95060810 ano,madarsko omnoho lacnejsie aj lepsie . Dost rozdiel 48€ na cely den a 62€ za 4h na sirave,kde su 3-4bazeny mini
@petulda333 no a aquacity Poprad 60 za dvoch. Fasa nie
@petulda333 no a aquacity Poprad 60 za dvoch. Fasa nie
@lejduska ale aspon je to vacsie. Na sirave mas tych bazenov smiesne malo. Detsky bazen je ako jedna detska izba,a asi aj mensi a je to pre babatka. Take 3-4r dieta sa tam uz nezabavi. Uplne o nicom to tam je
My chodievame do Maďarska … na Slovensku to nemá význam, je to zderstvo a služby veľmi slabé. Ale čo ma najviac prekvapuje, je nenažranosť Presovskeho kúpaliska … 20€/3hodiny za dva bazény. Lehatka pre dvoch 60€ … Čudujem sa každému kto tam ide
@lejduska ale aspon je to vacsie. Na sirave mas tych bazenov smiesne malo. Detsky bazen je ako jedna detska izba,a asi aj mensi a je to pre babatka. Take 3-4r dieta sa tam uz nezabavi. Uplne o nicom to tam je
@petulda333 áno ale každý má individuálne potreby. My nepotrebujeme tobogany ale šírava je fakt odveci pre deti. Preto to madarsko, aj sarospatak je vhodnejsi😅 alebo nyiregyhaza
@petulda333 áno ale každý má individuálne potreby. My nepotrebujeme tobogany ale šírava je fakt odveci pre deti. Preto to madarsko, aj sarospatak je vhodnejsi😅 alebo nyiregyhaza
@lejduska ved ano,nam tiez extra tobogany netreba,tiez radsej chodime do madarska
ja som zo Ziliny a chodim do Madarska. Madarsko ma v kazdej mikrodedine termalny pramen. A vstupne prisposobene beznemu obyvatelovi tej dediny. Castokrat je za cenu vstupneho este aj noclah v kempe. Ideme na 3 noci, mozme si kupit cokolvek v restike a stale to mam aj s cestou lacnejsie ako tu.