icon

Prečo sa kúpať radšej v Maďarsku ako na východe?

7. júl 2025

Chodíme sa kúpať do Maďarska lebo na východnom Slovensku máme úplne totálne nemožné nemotorne nemehla ako sa im to darí? Tatralandia vstupne za jedného ako v Maďarsku za troch a z Košíc cesta taka ako do Maďarska aj dlhšia a všetky dobre kupka sú na západnom Slovensku to my sme tu úplne k ničomu?

petulda333
7. júl 2025

Nam stacia Velaty,aj trebisov ma fajn kupalisko aj vranov. Pekne su aj Lipany aquapark... Inak ale suhlasim. Napr sirava thermalpark za 4 ludi 62€,madarsko omnoho vacsie a viac bazenov,za 4ludi 48€

autor
7. júl 2025
@petulda333

Nam stacia Velaty,aj trebisov ma fajn kupalisko aj vranov. Pekne su aj Lipany aquapark... Inak ale suhlasim. Napr sirava thermalpark za 4 ludi 62€,madarsko omnoho vacsie a viac bazenov,za 4ludi 48€

@petulda333 tie tobogany ma hnevajú ze tu nie su deti by sa vysalili ale nie je kde a červená hviezda v KE je fajn len chyba tobogan

deti95060810
7. júl 2025
@petulda333

@petulda333 za 4 zaplatiť 62 je celkom ešte Ok... viac sme platili v Aqa v T. Tepliciach pred pár rokmi...
ale ako sa tam prišli kúpať spoluobčania v teplákoch a spoluobčianky dámy v blúzkach tam sme tam už viac nešli - chuť ma prešla. To sme všetci znechutene čumeli aby sa niekto trepal do bazéna v blúzke, tričku , teplákoch...

petulda333
7. júl 2025
@deti95060810

@petulda333 za 4 zaplatiť 62 je celkom ešte Ok... viac sme platili v Aqa v T. Tepliciach pred pár rokmi...
ale ako sa tam prišli kúpať spoluobčania v teplákoch a spoluobčianky dámy v blúzkach tam sme tam už viac nešli - chuť ma prešla. To sme všetci znechutene čumeli aby sa niekto trepal do bazéna v blúzke, tričku , teplákoch...

@deti95060810 62 za 4h. V madarsku cely den 48€ za nas 4,to som nedopisala.

katica06
7. júl 2025

@anonym_autor aj keď mám termálne kúpalisko u nás v dedine priam pod nosom, v Maďarsku sú l lepšie služby vybavenie a.aj lacnejšie

sisska96
7. júl 2025

Lebo v Maďarsku majú aj rozum

deti95060810
7. júl 2025
@petulda333

@deti95060810 62 za 4h. V madarsku cely den 48€ za nas 4,to som nedopisala.

@petulda333 ale ja som ta pochopila že v Maď. to bolo omnoho lacnejšie... Maďari už dávno pred Slov. mali super kúpaliská....

petulda333
7. júl 2025
@deti95060810

@petulda333 ale ja som ta pochopila že v Maď. to bolo omnoho lacnejšie... Maďari už dávno pred Slov. mali super kúpaliská....

@deti95060810 ano,madarsko omnoho lacnejsie aj lepsie . Dost rozdiel 48€ na cely den a 62€ za 4h na sirave,kde su 3-4bazeny mini

lejduska
7. júl 2025
@petulda333

@petulda333 no a aquacity Poprad 60 za dvoch. Fasa nie

petulda333
8. júl 2025
@lejduska

@petulda333 no a aquacity Poprad 60 za dvoch. Fasa nie

@lejduska ale aspon je to vacsie. Na sirave mas tych bazenov smiesne malo. Detsky bazen je ako jedna detska izba,a asi aj mensi a je to pre babatka. Take 3-4r dieta sa tam uz nezabavi. Uplne o nicom to tam je

hellionka
8. júl 2025

My chodievame do Maďarska … na Slovensku to nemá význam, je to zderstvo a služby veľmi slabé. Ale čo ma najviac prekvapuje, je nenažranosť Presovskeho kúpaliska … 20€/3hodiny za dva bazény. Lehatka pre dvoch 60€ … Čudujem sa každému kto tam ide

lejduska
8. júl 2025
@petulda333

@lejduska ale aspon je to vacsie. Na sirave mas tych bazenov smiesne malo. Detsky bazen je ako jedna detska izba,a asi aj mensi a je to pre babatka. Take 3-4r dieta sa tam uz nezabavi. Uplne o nicom to tam je

@petulda333 áno ale každý má individuálne potreby. My nepotrebujeme tobogany ale šírava je fakt odveci pre deti. Preto to madarsko, aj sarospatak je vhodnejsi😅 alebo nyiregyhaza

petulda333
9. júl 2025
@lejduska

@petulda333 áno ale každý má individuálne potreby. My nepotrebujeme tobogany ale šírava je fakt odveci pre deti. Preto to madarsko, aj sarospatak je vhodnejsi😅 alebo nyiregyhaza

@lejduska ved ano,nam tiez extra tobogany netreba,tiez radsej chodime do madarska

alantroj
15. júl 2025

ja som zo Ziliny a chodim do Madarska. Madarsko ma v kazdej mikrodedine termalny pramen. A vstupne prisposobene beznemu obyvatelovi tej dediny. Castokrat je za cenu vstupneho este aj noclah v kempe. Ideme na 3 noci, mozme si kupit cokolvek v restike a stale to mam aj s cestou lacnejsie ako tu.