Prečo sa ľudia posudzujú za dovolenky all inclusive?
Ahojte, som tu sice len kratko a kedze som sa sem pridala hlavne kvoli recenziam na dovolenky, udrela mi do oci jedna vec… a to, ze sa strasne dehonestujuco hovori o ludoch, ktori chodia na dovolenky All inclusive a cez CK… a ked sa spomenie Turecko, tak koniec 😄
Preco je to tak? Ja neviem, ale mne by ani nenapadlo sa vysmievat ludom, co idu do Chorvstska a varia si tam (ano, aj to som tu videla, hrozne po pravde)… alebo niekto napise cenu dovolenky a ked je trosku vyssia,hned hejty.. preco sa nedokazeme aspon v takomto niecom prizemnom akceptovat? Ze kazdy mame ine preferencie… ze kazdy mame ine moznosti… neviem, my chodime AI a ano priznam sa, ze trosku ma to zaskocilo, ze su aj takeho reakcie, za mne uplne vysmesne 🤷♀️
Alebo to takto hlupo vnimam len ja? V okoli som sa s tym po pravde nestretla. Iba tu, po precitani niekolkych diskusii…. A normalne mam pocit, ze sa musim ospravedlnovat za to, ze ideme cez CK a all inclusive a dokonca do Turecka (boli sme minuly rok 1x a pacilo sa nam, nie kvoli 100 kolacom, ktore sme neochutnali ani 😄, ani kvoli nakupom, kedze sme nic nekupili)…
vnimas to prehnane. nam AI nehrozi - nemame radi davy (co je asi v AI hoteloch klasika) a nechceme platit za sluzby, ktore nevyuzijeme (napr. strava v AI hoteli, 300x radsej zaplatim za jedlo, ktore si vyberiem a naozaj zjem nejakej no name restike). Vyskusali sme si na Cypre a boli sme spokojni.
Ale nevysmievala by som sa ludom, kt. takto cestuju, len mi to nesedi.
@princezna_bosorka však v AI si tiež vyberieš jedlo, na ktoré máš chuť, akurát si si ho zaplatila vopred. Taktiež všetky AI rezorty majú na večeru možnosť najesť sa v
a la carte reštaurácií, kde si vyberieš z menu a taktiež môžeš z toho rezortu vyjsť von a zaplatiť si jedlo v miestnej reštaurácií, ak máš chuť na nejakú špecialitu, ktorú rezort neponúka.
Tým nepresviedčam nikoho aby trávil dovolenku v AI len nechápem tvojmu argumentu o možnosti jesť, čo si vyberieš, lebo presne v AI ješ, čo si vyberieš 🤷♀️
@jazula ano uz mame zaplatene side evrenseki cast
@marsmykkok my tento rok prva dovolenka nissi plaz nadhera a o mesiac druha koniec augusta a nissi sama riasa. Ani fotky niesu pekne strasne to vidno v tej vode. Plus aj kalna dost bola
@marsmykkok tohto roku sme boli aj bulharsko more tiez nic moz dokonca zo 7dni 4dni cervena vlajka takze ani do vody plavat sa nedalo tam vobec same vlny velke. Ale zachranil to hotel a 8bazenov pre deti takze to bola super dovolenka plus som si tam nasla kamosky (bola som sama z detmi) vzdy bolo s kym pokecat sadnut na drink dat drink v pool bare. Myslim ze vzdy treba najst nieco pozitivne a uzit si dovolenku uz ked sme tam.
@sisaka castokrat si ludia myslia, ze AI jedlo je hnusne, ze sa ide na kvantitu a nie na kvalitu (ano, aj take rezorty su. A je ich mnoho)…. Ale ja neviem, ja som velmi narocny stravnik a mne napr.v turecku chutilo. Nie vsetko samozrejme…chutilo mi aj v Grecku 🤷♀️ ved tam mas tolko veci, ze si proste musis vybrat aspon nieco 😄
@slavomira236 áno, je to príroda. Preto ja napríklad už nejdem riskovať Marsa Matrouh. Lebo hotel na samote a egyptská nátura mi nevyhovuje a pekné more čo ma tam láka mi nik nezaručí. Boli tam susedia, mali nádherné more, ale inde som čítala tiež, že nie každý tam mal krásne more. Preto sa na krásne more netreba namotávať a fixovať, lebo potom príde sklamanie často.

@vienala ako spoznávaš pri večeriach na dovolenke tú miestnu kuchyňu, keď opakovane píšeš, že večere neješ a na obed si variš svoje? Prepáč, ale nemá to logiku.