Preplnená pláž na Makarskej
Akurát mi na FB vyskočilo video, aká je plnka na pláži na Makarskej. A to ešte ani prázdniny nezačali. To vážne tam niekoho baví chodiť, keď si ani len uterák nemá kam zložiť a ani ako prejsť k vode?

@rayla disneyland musis ist mimo prazdnin (pozor na nemecke a francuzske- vtedy je plnka). Ja som pozerala online kamery, a zvacsa mimo prazdnin a mimo vikendu to je relativne v pohode - tiez nemozes cakat, ze disneyland bude prazdny, ale nestojis viac ako uzivas si....
@vevesh pichali nelegali - posledna veta pred tym oranzovym🤔😡o ine ide, keby sa to stalo pred 20,..30.rokmi, tak z tych pichacov vymlatia dusu a priznanie, co v tych inj. mali natiahnute... Dnes ich uctivo vypoculi a prepustili s tytyty! a do dlani si maju naplut laboranti a zistit, cim obohacovaaci obohatili krvny obeh 160 francuzskych dievcin, ci tym, co nasli doma pod drezom, ci kokteilom od ahmeda... ci pouzitou ihlou s aids, hepatit., fent., dakujem za take dary. Hlavne, ze nicim neurazili refugees a Pariz bude horiet zasa az na Silvestra.
Poviem ti to tak nepáči sa ti nechoď nikde. Každý človek (rodina ) k tým plnkam prispieva 🙂 a každý sa potom sťažuje ako je plno…
@rayla nemyslim si si ze by boli v buducnosti davy, pozri aka je dnesna mladez...nich ich nebavi, netuzia po objavovani (teda aspon svoje decka a ich kamaratov co vidim...moje triez musim tahat)...no ja mam este par veci na zozname co chcem vidiet a tak dufam ze sa mi to podari...masovku v Kahire som zazila aj ja pred 20 rokmi a pred 35rokmi to bolo detto v Benatkach...takze ono to ide tak v cykloch
@stvura Kuk "...Počet registrovaných príchodov do ubytovacích zariadení v Taliansku v roku 2023 vzrástol medziročne o 13,4 percenta na viac ako 134 miliónov, čo je vôbec najvyššie číslo v histórii týchto údajov. Celkový počet nocí strávených v hoteloch a podobných zariadeniach sa zvýšil takmer o desať percent na 451 miliónov prenocovaní..."..
Keď som mala 18 rokov, z námestia Sv. Marca mám fotky, kde som len ja a holuby.. OK, fotene ráno/doobeda, ale pochybujem, že ešte niekto niekedy cvakne takú fotku😁.. bolo to pred 25 rokmi..
@vevesh pichali nelegali - posledna veta pred tym oranzovym🤔😡o ine ide, keby sa to stalo pred 20,..30.rokmi, tak z tych pichacov vymlatia dusu a priznanie, co v tych inj. mali natiahnute... Dnes ich uctivo vypoculi a prepustili s tytyty! a do dlani si maju naplut laboranti a zistit, cim obohacovaaci obohatili krvny obeh 160 francuzskych dievcin, ci tym, co nasli doma pod drezom, ci kokteilom od ahmeda... ci pouzitou ihlou s aids, hepatit., fent., dakujem za take dary. Hlavne, ze nicim neurazili refugees a Pariz bude horiet zasa az na Silvestra.
@ahhola 2 z 60 pripadov boli nelegalni. Zvysok boli normalni francuzi. Suhlasim, ze mali by k vsetkym inac pristupovat pri takychto deliktoch. Ale nesuhlasim s rasizmom v tvojom prispevku.
Vďakabohu si vyberám destinácie, kde toľko ľudí nie je. Dobrovoľne by som na takéto preplnené miesta nešla.
A kde je problem? Tlaci ta niekto do auta a chce ta tam nasilu odviezt?
Ja toto nepoznam. Cez vikend sme sa kupali vo vodopadoch v Mali. tu mame opacny problem, lepsie je ist v skupine ako sam 😅
@vevesh iste, stran sa rasizmu. My, stari rasisti vieme svoje. A sranda to teda bebola💉👽
@ahhola este raz- zo 140 utocnikov boli 2 slovom dvaja, dva kusy (!!) nelegalni migranti, zvysok 138 chlapov boli francuzi, ktori podlahli vyzve na tik-toku (aj ti bieli, original francuzi, aj dokonca zdravotnik bol medzi zatknutymi). Cize ano, ak to vztahujes vsetko na imigrantov, je to o rasizme a dost nepodlozenom...
Všechny zadržené policie později propustila a prozatím nikoho neobvinila. Po dokončení forenzních testů však mohou být muži předvoláni k soudu. Pachatelům hrozí až tři roky vězení a pokuta 45 tisíc eur (1,1 milionu korun). Předpokládá se, že dva z podezřelých jsou ve Francii nelegálně, další je lékařský praktikant, dodává stanice.
Zvysok su 3generan i😅... Je mi to jedno, chceli obohatenie, maju ho. Vedia aky je to maler, tak opatrne. Ako v GB pakistanske gangy, tolko sa bali 10 rokov rasovych nepokojov, ze im nechali na hratky celu generaciu dosopevajucich britiek. Zrovinka v tom case Mee too... BLM za narkomana, recidivistu. Holt, len ustupovat im, nam zostalo.
To akože, čo to za nezmysel! Mám tam vnúčatá s priateľkou. Úplne v pohode na pláži na Makarskej. Na zmrzlinu vôbec nečakali dlho. Niektoré stánky nie sú ešte otvorené.

@stvura Dokedy? Je to len otázkou času..Ľudia všetko pekne a čisté objavia a zaplavia.. Som šťastná, že som pochodila napr. Francúzsko ešte bez tohto enormného návalu turistov, a to aj Paríž, aj Benátky, teraz, keď to vidím, je mi ľúto, že naše decká, keď budú chcieť niečo vidieť, bude to vždy masovka, nervy a davy..
@rayla nemyslim si si ze by boli v buducnosti davy, pozri aka je dnesna mladez...nich ich nebavi, netuzia po objavovani (teda aspon svoje decka a ich kamaratov co vidim...moje triez musim tahat)...no ja mam este par veci na zozname co chcem vidiet a tak dufam ze sa mi to podari...masovku v Kahire som zazila aj ja pred 20 rokmi a pred 35rokmi to bolo detto v Benatkach...takze ono to ide tak v cykloch