Preprava z viedenského letiska do Bratislavy

miusienka
21. jún 2023

Ahojte, s ktorou prepravnou spoločnosťou (taxi) máte skúsenosť a odporučili by ste mi ju na odvoz zo Schwechatu do centra BA? Prilietam sama so 4r. synom a veľkou batožinou, preto nechcem ísť autobusom. Ďakujem 🙂

ildiko36
21. jún 2023

@miusienka ja som s 2mes. cestovala, mala som kočik,vajicko, velkú batozinu, velký kufor, kabelku a tasku na kočik.Bez problemov som to zvladla.Na letisku máš velke voziky a s tým mozes vytlacit vsetko k autobusu.Aj sofer ti pomôže naloziť veci aj ludia zvyknú pomahať.S taxikom nemam skussenosti ale urcite lacne to nebude.

baldinka
21. jún 2023

Tiez som bola velmi milo prekvapena urovnou autobusoveho spojenia z a do Viedne.

miusienka
autor
21. jún 2023

S autobusmi mám skúsenosť, sú častokrát pohodlnejšie ako samotné lietadlo. Ale mne ide o celkový konfort. Pristávame večer, po 6 hodinovom lete ozaj nechcem trčať na letisku, kým príde autobus (ak by sme nestihli ten najbližší) a potom sa v noci ocitnut pod mostom SNP, odkiaľ by som aj tak musela brat taxi. Malý v buse určite zaspí, potom ho fnukajuceho prekladať hore dole.. to fakt nie 😅. Viem, že lacné to nebude.

beataxxx
21. jún 2023

0903784520 - roky ich pouzivame, su spolahlivi, mozno o 10 euro drahsi, pomozu s batozinou, odporucam

vikusjk
21. jún 2023

@miusienka my sa vozime s taxischwechat bodka sk. Maju len mercedesy, vonave cistucke a soferi upraveni na urovni. Kedysi som 2x vyuzila easy taxi, lebo bolo lacnejsie, ale smrdelo cigaretami a sofer ani nevedel, kde zaparkoval.

lienka.7
21. jún 2023

@miusienka môžem poskytnúť číslo na známeho.

miusienka
autor
22. jún 2023

Ďakujem, už som si vybrala z vašich tipov