Primošten Vila Koša apartmán A7
☹ Boli sme tu na začiatku augusta 2016 počasie nám vyšlo celkom fajn, voda po predchádzajúcej búrke bola studená ale postupne sa ohrievala. Aj tak bola dosť chladná, podľa mňa ale aj podľa správania ostatných plážujúcich. Mesto fakt pekné reštavrácií a konobe je tam na mraky, v porovnaní s inými mestami ceny sú divoké (napr. Vodice, Primošten, Brela, Baška Voda, atď) Pizzu majú výbornú LEN v jednej pizzerii LUKI YO dohovoríte sa SK, CZ, keď vojdete bránou do starého mesta tak pravou uličkou smerom na kostol (crkva) tam je aj bankomat, v strede medzi uličkami je reštavrácia a penzion Kamenár tam je jedlo na úrovni ale aj ceny, ak nehovoríte po nemecky tak je obsluha tak trochu nepríjemná a pritom platíme jedným eurom. Zmrzlina je dobrá na ľavo od brány, pán dobre hovorí SK a CZ. Zamieňať na kuny sa oplatí u chlapíka v stánku hneď vedľa rybieho trhu, dobre hovorí SK-CZ dáva lepší kurz a robí dobré zľavy pre Slovákov pri nákupe tovaru. Hlavne sa vyvarujte apartmánu A7 dole vedľa garáźe, bol som ubytovaný už desiatky krát v Chorvátsku ale toto ma zaskočilo, to čo je v popise pri rezervácii nieje pravda. Bývate v podstate v pivnici alebo časti garáže kde nieje odsávanie ani okno na WC, to čo si ráno urobíte do porcelánu sa potom rozlieha tými dvomi izbietkami, a to nieje všetko smrdí tam aj kanalizácia hlavne v noci, tiež som tam chytil dva šváby pod pohár, ako bonus vyletujú z odpadu umývadla a sprchy také malé muchy ktoré sú riadne hnusné, našiel som si ich na nete a keď som sa dočítal že nakladú vajíčka do rany alebo nosa a hrdla a vyliahnu sa vám nejaké červy ktoré lezú pod kožou, no hnus (mám aj foto) žene a deťom som to povedal v deň odchodu lebo by stade zmizli už na druhý deň. Od tej pivnici A7 je vstup do prístavu 15-20m, nonstop tam chodia autá veľké aj osobné, v prístave je veľké parkovisko a kotvia tam aj veľké a naštartované lode na ktorých sú žúrky do 3-4 rána, pred okienkom tiež končí promenáda (chodník) po ktorej sa vracia do apartmánou polovicu turistov Primoštenu a to celú noc, ožratý v nálade a hluku všetko počujete do postele, ludí, kroky, člny, lode, autá. Okno zavrieť nemôžete lebo to by ste si museli potom ustlať v chladničke, klíma totiž nefunguje, a wifi šla z desať dní asi tri dni. Schodíky na pláž ktoré vidno aj na prezentačných fotkách k vile koša sú krivé a stále po nich niekto chodí, ktokoľvek na ne stupí tak robia dink dink- dink dink a tak som v noci musel ist orezať konár, urobiť klin a vložiť ho pod ne. Vchodové plastové dvere sa nedali zavrieť, poslal som 13 ročnú dcéru s pláže 15m pre pivko, a nechodí napäť už 15 minúť idem pozreť a tá reve že nedokáže zamknúť a zavrieť dvere, naozaj boli padnuté skoro 1 cm, majiteľa sme chceli osloviť ale videli sme ho keď zobral peniaze a to bolo všetko, ani uteráky ani plachty ani záchodový papier ani kôš, nič, no čo, rozobrať dvere podložiť pant poskladať a dvere ako nové, len aby deti dokázali samé zavrieť. Pán majiteľ bol totiž zaneprázdnený, liezol nemeckým hosťom do zadku, oni mu platili asi cennejším eurom ako My. Teraz si poviete očierňuje vilu Koša a pána majitela. NIE!!! všetko je bohužial pravda, a to tu nieje všetko napísané, len chcem aby ostatný ludia nezažili to čo my za svoje ťažko zarobené peniaze. Je pravda že tam boli ubytovaný aj Slováci z BL, veĺmi príjemný a slušný ludia ktorí boli na samom vrchu a hovorili že im sa tam páči, až na tie služby. Urobte si svoj obraz a ospravedlňte moju gramatiku
SORRY. Ty budeš asi zo sveta ( všetko ide ako po masle!) Ja nie, v marci manželka zajednala tento posledný apartmán a7 pre 4 osoby žiadny iný nebol voľný, a vieš čo? vsadili sme práve na skvelé recenzie tejto Vili a ani vo sne by ma nenapadol opak. Vieš aká je situácia s ubytkom je v HR na začiatku augusta všetko obsadené, kam pojdeš 900km od domu s rodinou, hľadať apartmán od domu k domu? alebo ísť do iného mesta alebo do kempu keď sa od marca všetci tešili na Primošten, teraz šoferuješ 10 hod konečne prídeš na miesto chceš si oddýchnuť dať si sprchu. Ver mi zloźíš sa aj v maštali, a všetky tieto nedostatky si začneš uvedomovať a všímať aź o jeden-dva dni. Nemám čo viac k tomu povedať, nech Ťa Boh ochráni aby si sa dostala do takejto situácie.A ak Ťa môj príspevok na adresu vila koša neznesiteľne irituje tak ho odstránim s fóra, urobím to pre Teba stačí povedať. Znova opakujem chcem len pripomenúť že nieje všetko také ružové ako niekto popíše po nete, všetky vzdialenosti ako pláž 5m, centrum 100m atď sú klamstvo, prećo nenapíšu frekventovaný prístav 20m promenáda pod oknami 8m ráno o 6tej namiesto čajok tam krákajú vrany ako v horore, prečo nenapíšu aj takéto veci? A recenziu na ich webe som zanechal, ale vieš ako to funguje? po skontrolovaní obsahu sa rozhodnú či ju zverejnia alebo nie, dokonca aj foto zvieratiek ktoré som ulovil počas 10 dní som tam dal. Skús sa pozrieť či tam je. Pekný deň

@ahojtevsetci ja len toľko - prídem na dovolenku, obzriem si apartmán / hotelovú izbu a ak sa mi nepáči, tak buď mi ju vymenia za takú, ktorá bude pre mňa prijateľná, alebo odchádzam... špeciálne v HR je toto najmenší problém a nie že zatnem zuby, sklopím uši, vyplatím pobyt a potom nariekam na diskusnom fóre... recenziu na webe si zanechal? asi nie, lebo všade vidím len pozitívne referencie...
Pre mňa je nepochopiteľné, že si v takých podmienkach držal rodinu...