icon

Príručná batožina u Ryanair

matula19399
9. apr 2025

Ahojte poprosim nazor / skusenost, mam zakupenu letenku so zakladnou batozinou Smal Bag (40x25x20) mozem si k tomu zobrat aj malu kabelku na penazenku,doklady,servitky? Letim z Budapeste.

Príručná batožina u RyanairPríručná batožina u Ryanair
zalka
9. apr 2025

@matula19399 keď sa to zmesti do batoha tak áno. Ja nosievam menšiu kabelku na doklady a peniaze.

matula19399
autor
9. apr 2025

@zalka no skôr by presla asi nejaka ľadvina skoda - radsej nebudem riskovat , dakujem za nazor precitala som tu dost a niekto s tym nema problem a niekoho nechaju doplatit batozinu ako sa zamestnanci asi vyspia. 👍🫣😂

melanta
9. apr 2025

@matula19399 zamestnanci majú kontrolovať, či je dodržaná batožina, ktorú si si zaplatila. Takže nie, nie je to o tom, ako sa zamestnanec vyspí. Ak to niekto nekontroluje, tak iba preto, že si nerobí riadne svoju prácu.

zalka
9. apr 2025

@matula19399 v Budapešti som len pristávala, ale je to ozaj o zamestnancoch. Jeden prejde s batohom ako svet a iný s menšou batožinou - kufrom už nie.

sisaka
9. apr 2025

@matula19399 však si to na tú chvíľu vopchaj do tej väčšej tašky/ruksaku a potom vytiahni 🤷‍♀️

matula19399
autor
9. apr 2025

@melanta dakujem, radsej nebudem riskovat - koment bol na zaklade viacerych precitanych prispevkov ze niekto presiel niekto nepresiel.

babushkaem
9. apr 2025

a pod mikinu ti to nevies dat? vyzera plocho ta tasticka

lucilaines
9. apr 2025

Batozinu ti kontroluju na gate pri nastupe do lietadla. To trva tak 10 minut. Predtym cel cas po letisku a aj potom akonahle uz budes v lietadle tvoja batozina uz nikoho nezaujima. Kludne si to zober takto a na tu chvilu si to proste napchaj do toho ruksaku.

mondolina
9. apr 2025

@matula19399
vždy mám aj takúto kabelku

muchotrafka298
9. apr 2025

Mas zaplateny 1 ks batoziny, takze je to 1 a nie 2. Nechaj si miesto v ruksaku alebo taske, co si beries aj na tuto kabelku. Alebo pocitaj s tym, ze ak sa Ti nezmesti, daju Ti to na gate doplatit. A nezalezi od toho, ako sa kto vyspi. Maju svoje pravidla, ktore dodrziavaju. To iste sa tyka aj hmotnosti prirucnej batoziny, ak mas viac, doplacas, pokial kontroluju. A teraz kontroluju cim dalej tym viac.
To, ze ludia pisu, ze presli neznamena nic. Su toho plne diskusne fora, ako sa to vobec udajne nekontroluje, ludia maju aj 3 tasky, vankuse napchane veci a pod. a potom su ludia prekvapeni, ked sa to deje, ze je kontrola a prevazovanie batozin.

maranco
9. apr 2025

@matula19399 kabelku zroluj a daj do vrecka bundy, alebo si ju zaves pod oblečenie

baldinka
9. apr 2025

Bezne nosim malu kabelku ,ale pocitam s tym, ze ju budem musit dat do ruksaku,ak to kontrola bude pozadovat. Takze si ju kludne zober,ale nechaj si miesto pre nu v ruksaku pre istotu

sara005
13. apr 2025

Prave pred mesiacom som bola na letisku v BA svedkom toho ako isiel asi syn a matkou a pani mala malinku kabelku a bol to problem. O to vacsi, ze ju nemali kam strcit, a vlastne nakoniec pretrcal ruksak toho chlapa z tej ich konstrukcie aj bez kabelky v nej. Chcel si ist kupit nieco do obchodu s tym, ze dostane tasku. Zamestnankyna ho upozornila, ze obsah tasky skontroluje a na palubu moze ist iba to, co bude na uctenke. No a o par minut vidim, ze pan ide do priority a pani do klasickej casti gate. Tak vieme ako to dopadlo 😉

nominka86
18. apr 2025

@matula19399 neriskujte,radi rozdávajú pokuty. Ja som nakoniec dokúpila priority.

lubo_j
Odpoveď bola odstránená